USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку влаштували свято для талановитих дітей. ФОТО

8 Січня 2013 16:01
Приблизно 800 обдарованих вихованців луцьких навчальних закладів мали нагоду відвідати різдвяний концерт, який для школярів влаштували у Луцьку

Захід відбувся у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка 8 січня.

Різдвяне свято для обдарованих дітей за підтримки благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» влаштували у Луцьку.

За словами заступника директора Фонду, проректора Східноєвропейського національного університету Ірини Констанкевич, на свято запросили учнів «старших» класів луцьких шкіл, які стали учасниками, призерами і переможцями різноманітних міських конкурсів та олімпіад. «Всі вони отримають подарунки», - додала заступник директора «Нового Луцька».

З її слів, організували захід з метою реалізації ідей Ігоря Палиці привітати усіх школярів Луцька, які є «яскравим інтелектуальним потенціалом нашого міста».

«Треба підтримувати таких дітей і заохочувати. Бажаю усім цим дітям, щоб вони були здоровими, успішними, щоб реалізували себе заради процвітання нашого міста, області і України», - переконана вона.

Також Ірина Констанкевич зазначила, що впродовж новорічно-різдвяних свят за підтримки благодійного фонду «Новий Луцьк» привітають 2 тисячі школярів.

Участь в організації святкової програми взяли студенти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та творчі колективи з Луцька.







Театралізоване дійство розпочалося виступом народного ансамблю танцю «Радість» Палацу учнівської молоді Луцька, які влаштували на сцені Різдвяний вертеп.








А продовжив концерт ансамбль пісні і танцю «Розмай» СНУ імені Лесі Українки, які під акомпанемент музик виконали для глядачів колядки і щедрівки.




Окрім того, для усіх присутніх зачитали різдвяне привітання народного депутата ВРУ Ігоря Палиці. Так, обранець народу побажав обдарованим школярам у 2013-ому році нових здобутків, успіхів у починаннях і здійснення мрій. «Робіть усе, щоб процвітав наш Луцьк і наша Волинь», - побажав Ігор Палиця.

До привітань долучився і присутній у залі перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук. «Зараз у цій залі зібралися всі ті, хто сьогодні є окрасою нашого міста. Я хочу щиро подякувати вам за те, що ви своєю працею заслужили сьогодні оці привітання і ці подарунки, які ви отримали від народного депутата Ігоря Палиці», - зазначив перший віце-мер.



Також Святослав Кравчук передав вітання присутнім від Луцького міського голови Миколи Романюка.

А на продовження концерту для глядачів виступили й інші творчі колективи з Луцька.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бегемот Показати IP 8 Січня 2013 21:32
Хіхі
Дівчина Показати IP 8 Січня 2013 23:54
Хоча би щось відбувається у місті, правда за рахунок КОГО! :((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus