USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку вшанували тих, чия професія – захищати Батьківщину. ФОТО

23 Лютого 2009 13:46
У луцькому Народному домі «Просвіта» привітали та відзначили захисників Вітчизни. Про це 23 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
 
Урочисті збори з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни розпочалися Гімном України та покладанням квітів до Меморіалу Вічної Слави ліцеїстами Луцького військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою.
 
Опісля вітальне слово виголосив голова Луцької міської організації ветеранів України Валерій Севрюков. «Сьогодні ми вшановуємо тих, чия професія захищати Україну. Подвиги захисників – велика правда історії», – сказав він.
 
Пан Севрюков зауважив, що 23 лютого давно протиставляється святу жіноцтва 8-го Березня. Проте, на думку Валерія Севрюкова, 23 лютого – свято й жінок, оскільки вони також воювали і наразі саме багато дівчат, а не хлопців обирають кар’єру військових. Також голова міської організації ветеранів привітав не тільки ветеранів війни і тих, хто носить звання захисника Вітчизни, а й ще зовсім юних ліцеїстів.
 
Другокурсник Луцького військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою Олександр Зейко не випадково обрав кар’єру військового і не шкодує про це. Батьки Олександра – також військовослужбовці. Хлопець вважає, що до армії потрібно йти, аби оберігати нашу державу.
 
Грамоти та нагороди обласної ради вручив військовим за подвиги, здійснені у роки Великої Вітчизняної, керуючий справами виконавчого апарату Волиньради Андрій Киричук. Подяки Луцького міського голови – голова Молодіжної ради Луцька Ольга Коритнєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Лютого 2009 16:01
це ж треба так ветеранів зневажити - Коритнєву послати до них.
Зайвий Показати IP 24 Лютого 2009 16:17
А у чому, власне, тут зневага?!..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus