USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку виявляють транспорт, що понаднормово забруднює міське повітря

12 Червня 2009 18:10
До десяти відсотків луцького автотранспорту не відповідають нормам щодо допустимої концентрації забруднюючих речовин у відпрацьованих газах. Таким є підсумок міської акції «Чисте повітря» станом на сьогодні, – повідомляє 12 червня репортер «Волинських Новин».
 
Акція «Чисте повітря» стартувала 19 травня. Проте, як зазначив у коментарі для «ВН» начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока, через дощову погоду перевірку автомобілів здійснювали лише сім днів.
 
За цей термін вдалося перевірити 201 одиницю автомобільного транспорту, з яких у п’ятнадцяти виявлено перевищення гранично допустимої концентрації забруднюючих речовин у відпрацьованих газах. Відповідно, 7,5% луцьких автомобілів понаднормово забруднюють міське повітря.
 
Довідково:
 
Штраф за експлуатацію авто, в яких вміст забруднюючих речовин у відпрацьованих газах перевищують гранично допустимі норми, становить від 510 до 850 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus