USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку визначали найритмічніших жителів

4 Вересня 2008 18:38
У парку відпочинку та дозвілля імені Лесі Українки відбувся Nokia Xpress Music Roadshow, під час якого, за допомогою музичних телефонів, учасники дійства намагалися найчіткіше зіграти ритм, що зображався на електронному табло. Про це 4 вересня повідомляє репортер « Волинських Новин».
У змаганнях брали участь дев’ять команд, які намагалися покласти рекорд із влучності потрапляння у ритм. Проводився конкурс за допомогою музичних телефонів, клавіші яких, при натисканні, звучали різними ударними інструментами.
На завершення визначеного часу, на табло показували відсоткове співпадіння ритму. З першим результатом перемогу отримала команда «Пиво», яка отримала 44,12% співпадіння. Другими були «Останні герої» з 41,75%, а третє місце - у команди «Поліфонія» (40,06%).
Окрім ритмів, проводилося змагання у мобільній грі «HUNTER», завантажити яку міг кожен, хто мав на телефоні функцію Bluetooth. Змагаючись за найбільшу кількість балів, переможці отримали стильні музичні телефони від компанії Nokia.
Перед змаганнями та опісля них публіку розважав Олександр Гласько (DJ Al).  Як розповів  DJ Alex, тур, який розпочався у Рівному та пройде в Луцьку, Тернополі, Івано-Франківську, Хмельницькому та Вінниці, розрахований на молодь та популяризацію гарної та позитивної музики.
«Я люблю працювати на відкритих майданчиках, перед різною публікою. Саме у ній є 5% людей які розуміють клубну енергію, і своїми танцями просто запалюють. А я лише допомагаю», – сказав пан Гласько.
Насамкінець свою майстерність  показав молодий, але перспективний рок-гурт «Н. Три» з Києва, який вразив публіку неймовірною енергетикою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus