USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку визначили шлях до «світлого майбутнього» України

18 Липня 2008 20:51
Під час відкриття Третьої міжнародної науково-практичної конференції «Молодим управлінцям – міжнародний досвід» у Луцьку її учасники переконували, що світле майбутнє України можливе лише при зрушеннях у регіональному розвитку, – інформує 18 липня кореспондент «Волинських Новин».
Однією з проблем в органах влади є постійна плинність кадрів. А її причинами, на думку можновладців, є низька оплата роботи та несприятливі умови праці. Тому, за словами заступника начальника головного управління економіки Волинської обласної адміністрації Олександра Блащука, потрібно всіляко підтримувати та допомагати молодим кадрам.
Ще одним акцентом, на якому наголошували учасники конференції, є необхідність прогресу в розвитку регіонів. Як зазначив голова виконавчого комітету Спілки молодих державних службовців України Анатолій Половинець, «у цей час особливу увагу треба звертати на регіони. І світле майбутнє в Україні може бути лише тоді, коли розпочнеться зрушення у їх розвитку» .
На конференцію, що триватиме 18-20 липня, прибули представники Польщі, Білорусії та Російської Федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus