USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку визначилися із «відмінниками» із екології

4 Вересня 2009 12:38

Заступник луцького міського голови Борис Сорока підсумував результати літніх санітарно-екологічних днів. Також головний еколог Луцька озвучив список «відмінників» і «невдах» підготовки до головних свят країни. Про це 4 вересня йшлося під час загальноміської наради з питань підведення підсумків проведених санітарно-екологічних днів  в період підготовки до Дня Незалежності  України та підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, –  інформує репортер «Волинських Новин».
Зі слів пана Сороки виявилося, що представники усіх банківських установ жодного разу не відгукнулися на запрошення до участі у громадському прибиранні міста, хоча їхні установи «рясніють» на центральних вулицях міста. Особливу подяку заступник луцького керманича висловив працівникам технічного університету, педколеджу, КХП № 2, «Волиньоблавтодору», заводу «Мотор», гімназії № 14 та № 18, ряду загальноосвітніх шкіл та поліклініки № 1.

А ось у списку «невдах» опинилися гаражні кооперативи із «заростями» на вулиці Карпенка-Карого, численні автостоянки, «Боніта», «Луцький завод безалкогольних напоїв» та ряд інших організацій. Пан Сорока зауважив, що не спромоглися на відповідне квіткове оформлення кафе «Дует» та піцерія «Бенніссімо» й медичний коледж. Купи скореної і невивезеної трави «милують око» знову ж таки поблизу гаражних кооперативів, а також у сквері поблизу «Авангарду». 
За словами головного еколога міста, «скелети» всохлих дерев де-не-де прикрашають територію поблизу «Старого» ринку та на землях історико-культурного заповідника «Старий Луцьк». Не з’явилися представники банківських установ і на традиційне для лучан «Свято квітів», і не прикрасили квітковим оформленням свої організації. Турбують пана Сороку і недоглянуті земельні ділянки обабіч вулиць Яровиці, Паркової, Глушець та Боженка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus