USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку визначилися з новим головою парламенту

25 Листопада 2008 16:51

Сьогодні, 25 листопада, у приміщенні Палацу учнівської молоді відбулася урочиста інавгурація голови учнівського парламенту міста Луцька. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
На цю посаду балотувалося п’ять кандидатів. Шляхом таємного голосування у виборах перемогла учениця 10 класу луцької школи №1 Анна Антонюк. За її словами, таку посаду вона обіймає уже не вперше.
Анна Антонюк виступила з подякою та назвала склад секретаріату парламенту. Обранці учнівської громади Луцька заприсяглися на вірність своєму електорату та пообіцяли мудро керувати й захищати їхні права.
Голова обласної ради старшокласників Ольга Кревська вручила новообраній голові учнівського парламенту символ влади українців – булаву. Завершалася інавгурація виступами художніх колективів Палацу учнівської молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus