USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку ям позбулася ще одна дорога. ВІДЕО

16 Квітня 2009 16:16

Вулиця Кравчука у Луцьку позбудеться своїх вибоїн. Адже 16 квітня закінчаться роботи по прокладенню нового дорожнього асфальтного покриття, – повідомляє репортер «Волинських Новин».

 
За словами виконроба першої дільниці підприємства «Луцькавтодор» Андрія Кунакова, роботи по заміні асфальтного покриття на вулиці Кравчука тривають уже три дні. І ввечері 16 квітня вони мають бути завершенні.
 
Таким чином ділянка дороги, що тягнеться від гімназії №21 до спорткомплексу «Олімпія», позбудеться своїх горезвісних вибоїн та ям. Хоча один із перехожих лучан висловив через цю побоювання: мовляв, автівки тепер не гальмуватимуть тут як раніше, що створить небезпеку для школярів-гімназистів.
 
Окрім дороги, за ці дні полагодили асфальтне покриття у подвір’ї будинків №12 та №18, що розташовані на цій же вулиці Кравчука. «Цей ремонт ми здійснювали у рамках міської програми по благоустрою дворової території», – розповів пан Кунаков. Проте у скількох подвір’ях міста цього року забезпечать благоустрій, представник «Луцькавтодору» не знає. «Усе залежить від надходжень міста», – пояснив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Квітня 2009 21:57
Заляпали одну яму,а за той час з'явилося ще 5...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus