USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку заблоковані рахунки по виплатах соціальної допомоги на 196 тисяч

30 Квітня 2009 13:00
В обласному центрі Волині  заблоковані рахунки по виплатах соціальної допомоги на 196 тисяч гривень. Таку інформацію оприлюднив 30 квітня під час засідання колегії головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи заступник голови ОДА Святослав Кравчук. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
«На жаль, неоперативність керівництва міста Луцька призвела до того, що сьогодні не знаємо, як вирішуватимемо цю ситуацію», – сказав Святослав Кравчук. «Заблоковано 196 тисяч гривень на рахунках і в казначействі вони лежать мертвим грузом», – додав він.
 
За його словами, як вирішувати це питання, поки що не відомо, бо після того, як рахунки заблоковані й оформлена документація, ліквідувати проблему набагато важче.
 
Пізніше заступник губернатора звернувся до директора департаменту соціальної політики Луцької міської ради Івана Козуба. Той, у свою чергу, повідомив, що на сьогодні заблокований один із рахунків, який забезпечить виплати допомоги мамам на вісім тисяч гривень. «Він заблокований наразі, виконавча служба заблокувала, так як буде стягнуто більше семи тисяч гривень по судах і через те до десяти мам не отримають ті кошти», –пояснив він.
 
«А от завтра вам принесуть десять дітей і що ви з ними робитимете?» – запитав у відповідь пан Кравчук.
 
«Ми подали інформацію у фінансове управління, для того, щоб знаходити шляхи виходу, але, на жаль…» – відповів Іван Козуб.
 
Далі між сторонами тривав діалог на підвищених тонах, у якому пан Кравчук дорікав пану Козубу тим, що про цю ситуацію треба було повідомити ще вчора. Натомість директор департаменту соцполітики відповідав, що сам дізнався тільки про неї о 17.30.
 
«17.30 – не 23.30 – ще футбол не розпочався і до того часу можна було б прийти у виконавчу службу, ми б ці всі питання утрясли. На сьогоднішній день ця ситуація, я рахую, аварійна», – обурювався пан Кравчук. «А ви проспали», – додав він.
 
«Ні, Святославу Євгеновичу, ми вчора зв’язалися з фінансовим управлінням. На жаль, вони теж не знають, яким чином вийти з ситуації», – виправдовувався Іван Козуб.
 
«Я ще раз повторюю, якщо тільки десь виникає складна ситуація – ви відразу кажете, що не можете її «розрулити». Для цього є обласна адміністрація, обласне керівництво і ми включатимемося у роботу», – сказав заступник губернатора. Вчора, за його словами, ситуацію можна було б вирішити, а наразі передують 4 дні вихідних і «що хоч, те й роби». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus