USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку заборонили утримувати в квартирі більш ніж три тварини

24 Листопада 2008 13:39
Луцька міськрада затвердила правила утримання тварин в обласному центрі. Про це 24 листопада повідомляє репортер «Волинських Новин».
Директор департаменту інформаційної політики луцької мерії Олександр Пирожик, проект рішення обговорювався під час кількох прес-клубів. За його словами, правила забороняють утримувати в одній квартирі більше, ніж трьох котів чи собак.
Як пояснив у коментарі «Волинським Новинам» лідер фракції «НУ» Андрій Козюра, аби мати право утримувати більше, аніж трьох четвероногих, потрібно створювати притулок для тварин.
Окрім того, місця для вигулу псів визначить виконком Луцькради під час одного із найближчих засідань. Варто зазначити, що під дію правил утримання тварин у Луцьку потрапляють 85 порід собак.
Довідково:
Ініціатором ухвалення правил утримання тварин у Луцьку був лідер фракції «НУ» в міськраді Андрій Козюра. Нагадаємо, що в Луцьку існують досить курйозні прецеденти. Зокрема одна пані у власній квартирі на проспекті Грушевського утримує близько сотні тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Економіст Показати IP 24 Листопада 2008 14:19
Козюрі і Пирожику тільки й бігати за собаками по сміттєзвалищах, якщо немає більше чим займатись.
Анонім Показати IP 24 Листопада 2008 14:49
ото блін придумали?!!!! А три можна! обалдєть.
Анонім Показати IP 24 Листопада 2008 15:00
Пардон, а если у меня кошка окотилась 3-мя котятами, кого из них топить?
Анонім Показати IP 24 Листопада 2008 17:19
у нас в дворs сучка привела шsстьох!!! щенят. "Сердобольні" сусіди встановили в дворі будку і підкормлюють їх. Я уявляю який буде галас, коли вони виростуть і будуть гавкати вдень і вночі, вважаючи що мають охороняти цей двір. А ще наплодять кучу таких же бездомних. А в двір виходять вікна чотирьох будинків. Хто знає, де можна знайти "гицелів" , щоб забрали з двору це неподобство???
Анонім Показати IP 24 Листопада 2008 19:46
>Пардон, а если у меня кошка окотилась 3-мя котятами, кого из них топить? Авторів таких правил, які не передбачили такого. І ще того "несердобольного", що шукає гицелів.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2008 09:04
Цуценята - не неподобство. Неподобство - це отакі, як ви, хто шукає гицелів. А щодо Козюри та Пирожика, то повністю згідна з Економістом.
Анонім Показати IP 25 Листопада 2008 10:07
Я люблю собак, чуть меньше кошек- у меня кошка и собака, но они по улицам не лазят, дома чисто и порядок. А во двор выйти страшно- воют и лают по ночам, утром идти на работу- кидаются и на детей, и на взрослых, мимо идущих- где вы, пирожики всякие и козюры? только на словах пиаритесь, делайте что-нибудь, в конце-концов. вылавливайте во дворах - своры бегают. Куда позвонить-то, лучше скажите, чтобы отловили тварей во дворе? А еще есть дебилы-хозяева, которые выпускают собак на улицу одних на весь день- штраф таким 5000 грин, на всю жизнь запомнят! Давайте будем доносить на таких- бюджет пополнять!
Знаючий Показати IP 25 Листопада 2008 16:58
Славку жира вдячність за КОТІВсобак

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus