USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку запровадили он-лайн навчання

16 Жовтня 2008 10:07
Студенти Луцького гуманітарного університету від 15 жовтня вивчатимуть конвергентну журналістику у режимі он-лайн. Таку ідею викладання подав та впроваджує у життя професор журналістики у Каліфорнійському університеті Роберт Мерсер, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Навчання проводиться дистанційно через Інтернет-програму «Skype». Це дає можливість американському викладачу проводити заняття для луцьких студентів, не залишаючи своєї країни.
 
Як зазначила проректор із міжнародних зв’язків Луцького гуманітарного університету Лариса Ніжегородцева, такі заняття дадуть змогу студентам отримати знання з курсу конвергентної журналістики, а також набути навичок вільного спілкування англійською мовою. «Це специфічне вивчення англійської із нахилом на журналістську специфіку», – охарактеризувала он-лайн-навчання із каліфорнійським професором Лариса Ніжегородцева.
 
Студентка другого курсу факультету журналістики Юлія Бєльська дуже задоволена такою формою навчання, оскільки розуміє, що це хороша можливість покращити свої знання іноземної мови. «Крім того, курси по конвергентній журналістиці допоможуть мені у подальшому працевлаштуванні, оскільки у Луцьку дійсно не так багато журналістів, які одночасно добре орієнтуються в написанні матеріалу, обробці відео- та аудіоматеріалів. Тобто ці курси також дадуть знання щодо роботи із необхідним програмним забезпеченням», – додала студентка.
 
Довідково:
 
За словами проректора з міжнародних зв’язків Луцького гуманітарного університету Лариси Нижегородцевої, Роберт Мерсер у 2007 році протягом першого семестру навчального року викладав у Луцькому гуманітарному університеті курси по конвергентній журналістиці. Однак через короткотривале перебування в Україні по програмі академічних обмінів імені Фулбрайта не зміг охопити для навчання всіх студентів університету. Тому він став ініціатором дистанційного навчання у Луцькому гуманітарному університеті, яке проводить винятково на добровільних засадах. Курси американський професор викладатиме раз на тиждень протягом п’яти місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2008 18:20
Слушна думка цыэъ студентки ЛГУ, адже навчання конвергентній журналістиці не є така поширене серед вузів м.Луцька. Цікаво було б поспілкуватись з студентами, і почути їхні враженя від цих он-лайн курсів.
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2008 22:39
Моє враження ви вже побачили в даній статті)Приємно познайомитись.студентка 2 курсу Юлія)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus