USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку засудили вбивцю матері й дитини

10 Грудня 2010 10:50
Винуватцю ДТП, що сталася 18 липня 2010 року у селі Підгайці Луцького району, у якій загинула 34-річна місцева мешканка Наталія Марчук, а згодом померла від травм і її менша донька, присудили сім років позбавлення волі із забороною керувати транспортом протягом трьох років.
На судовому засіданні представник обвинувачення Микола Ткачук, враховуючи тяжкість злочину, попросив суд винести покарання підсудному Василеві Нагорному у вигляді позбавлення волі на термін 20 років, пише «Волинь-нова» 9 грудня.
Однак Луцький міськрайонний суд під головуванням судді Володимира Барчука, врахувавши, що Нагорний несудимий, працював, позитивно характеризується, повністю визнав вину, пом’якшив вирок.
Нагадаємо, в аварії «Ауді», за кермом якого був Нагорний, у сутінках на величезній швикості врізалося у «Фольксваген-Пасат».
«У «Пасаті», окрім водія, знаходилися його дитина, що сиділа біля нього, і чоловік із жінкою та двома дітьми, котрі були розміщені на задньому сидінні. Оскільки удар припав на багажну частину автівки, відповідно, вони й найбільше постраждали», – розповідав тоді начальник сектору зв’язків із громадськістю обласного ДАІ Віктор Главічка.
Наталія Марчук, яка сиділа на задньому сидінні загинула одразу, а її 6-річна дочка Марійка померла через 24 доби перебування в реанімації.
Старша дитина – 12-річна Аня – на сьогодні перенесла операцію і ще кілька місяців знаходитиметься в гіпсі.
44-річний Василь Нагорний того дня гуляв на весіллі доньки, на якому гості не вживали алкоголю з релігійних переконань. Але біля школи, де відбувалося весілля, у магазині було придбати спиртне, чим і користувалися гості, які не належали до релігійної громади. Серед яких був і Нагорний. Це підтвердили продавці.
До речі, «Ауді» не належало Нагорному. На цій іномарці на весілля приїхали гості із Прибалтики. А волиняни вирішили просто прокататися.
Експерти встановили, що під час гальмування «Ауді» швидкість сягала не менше 185 кілометрів за годину, а взагалі вона була значно більшою.
Нагорний так і не вибачився за скоєне перед рідними жертв, на суді вів себе недостойно, пише видання, казав, що пив лише квас, навіть посміхався.
Тільки перед винесенням вироку визнав себе винним, очевидно, завдяки старанням адвоката.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Spaceman Показати IP 10 Грудня 2010 11:02
Мало дали виродку, дуже мало. Через пару років випустять "за зразкову поведінку", і далі буде ходити, посміхатися, як на суді. 20-ку без права амністії вліпити було б саме те.
Nana Показати IP 10 Грудня 2010 12:53
7 rokiv dali? ze zh smishno!!!!! Ze tilki v nas tak mozhe buti!
Тото Показати IP 10 Грудня 2010 15:32
Вот вам и представитель религии Даже виновным себя не признает На людях трезвенник, внычку водку глушит Кактается он, машину тестирует Что такое 7 лет по сравнению с утерянной жизнью девочки, матери, тоской родных Люди, берегите ближних и себя Думайте, прежде чем вжать педаль газа в полик
небайдужа Показати IP 10 Грудня 2010 15:36
Не хотілось би судити винуватця , але його ставлення просто аморальне і 7 років це ніщо. Дуже шкода дитину...
уважна до Тото Показати IP 10 Грудня 2010 17:09
"чим і користувалися гості, які не належали до релігійної громади. Серед яких був і Нагорний." читайте уважно - він не був представником релігійної громади.
тото Показати IP 10 Грудня 2010 18:19
був - не був - пяним за руль нормальна людина не полізе в любому випадку це його не оправдовує
Andrij Показати IP 10 Грудня 2010 18:30
ja bu ze padlo golumu rykamu zadyshuv, a syddja tez givno-otrumav dobrogo habarja i skosuv srok z 20 na sim rokiv. tak v nashij SRANIJ DERZAVI vse vurishyetsja. na zoni ja dymajy jogo DOBRE zystrinyt znajomi.....
NIk Показати IP 10 Грудня 2010 23:00
та тих шо займаються грабунками на довше садять... ...за таке років 50 мінімум треба давати
Man Показати IP 11 Грудня 2010 10:29
На тюрьмі такому козлу добре під хвоста дадуть!А судді наші мудаки і хабарники будуть горіти в пеклі!
Адам Показати IP 11 Грудня 2010 14:42
А справа по факту смерті Вячеслава Добжанського (ДТП),досі стоїть на гальмах...
Ангеліна Показати IP 24 Жовтня 2011 21:10
хехе..да-да...йому треба було дати більше років..!! в цій авварії знаходилася моя подруга Аня,і її сестричка Марійка і мама і тато...вони дуже хороші люди...я вже знаю їх багато років....коли я взнала це то я неповірила...Аня дуже тяжко пережила цю травму,і її тато,ну і близькі((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus