USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку засвітили головну ялинку міста. ФОТО

20 Грудня 2012 10:49
Малі лучанки, переодягнені у янголів, засвітили головну новорічну ялинку міста.

Урочистості традиційно відбулися на Театральному майдані у Луцьку 19 грудня.

Концертну програму для присутніх влаштували вихованці художніх колективів та музичних шкіл Луцька. Вітаючи усіх із початком новорічно-різдвяниим святами, вони співали пісні і розповідали вірші.

Побажав лучанам гарних святкувань і Святий Миколай. «Живіть ви довго, святу Христову віру бороніть, зла нікому не чиніть і Матір-Україну бережіть», - у віршованій формі додав покровитель Луцька.

Опісля цих слів двоє дівчат-янголів у білих ризах із запаленими свічками підійшли до головної ялинки Луцька, щоб її засвітити, тим самим ознаменувавши початок зимових свят.

Уже потім до привітальних слів приєдналися й волинські владці та духовенство. Голова Волинської обласної ради Володимир Войтович побажав, аби прийдешній рік був ще кращим і успішнішим, ніж минаючий. «Волинь завершує цей рік з добрими результатами завдяки вашій праці», - зазначив він.

Своєю чергою, заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк зичив зі сцени лучанам добра, радості, затишку та здоров’я у Новому році. «Щоби ми з добрими і чистими помислами зустріли різдвяні свята. Нехай збуваються усі мрії, плани і кожному з вас нехай Новий рік принесе успіх», - додав заступник губернатора.

Із Днем Святого Миколая та прийдешніми новорічно-різдвяними святами привітали також керуючий Волинською єпархією УПЦ КП митрополит Луцький і Волинський Михаїл та Луцький міський голова Микола Романюк.

Варто зазначити, що хоч лучани та діти, які були учасниками дійства, почали збиратися на головній площі Луцька ще о 16:00, коли і мало відбутися офіційне засвічення головної ялинки, захід розпочався приблизно о 17:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
сеня Показати IP 20 Грудня 2012 10:51
краще б розчистели місто від снігу так як треба.
Саша Показати IP 20 Грудня 2012 11:12
на плакаті надпис з "..Nовим роком.." це випадкова помилка чи має якийсь підтекст?
Pit Bull до Саша Показати IP 20 Грудня 2012 12:10
Це вже 2-й рік так пишуть, може це мода така у міськраді?!:)
ВАля Показати IP 20 Грудня 2012 11:13
Це точно. Краще б сніг порозчищали!!! Як салют -то відразу., а от як проблеми -то нема грошей!!!!!!!!!!!!!
Іван Показати IP 20 Грудня 2012 14:22
Ото робота в державних мужів. Зранку їх діти вітали, потім в драмтеатрі на концерті посиділи, і пройшли через площу ялинку запалити. Не перевтомились?
міша Показати IP 20 Грудня 2012 18:42
ні ну дійсно кращеб дорогу розчищали а не ялинкі відкривали...а то маршуткі зовсім не можуть їхати..Й!!!!!!!!
ТАК -ТАК Показати IP 21 Грудня 2012 13:23
Навчіться ви писати ДЛЯ спочатку --- а то МАРШРУТКІ....,а вже потім обговорюйте...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus