USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку збирають гроші на аргонно-плазмовий апарат для онкохворих

5 Вересня 2013 15:11
Відлунав міжнародний турнір змішаних єдиноборств «Битва за Замок». Він залишився в пам’яті лучан і гостей міста як свято краси, сили духу та мужності. А благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє», який був одним із спонсорів «Битви за замок», під час проведення турніру, започаткував акцію «Допоможемо разом!»

Так, фонд відгукнувся на лист головного лікаря обласної клінічної лікарні Івана Сидора, який звернувся до Олександра Лазорка, з проханням допомогти придбати високочастотний хірургічний апарат, що збереже життя багатьом онкохворим. Він призначений для локального видалення метастаз у печінці хворих на рак.

Щоденно в обласній клінічній лікарні роблять 4-5 таких операцій, а за рік оперують до 15 тисяч хворих з приводу онкопатології. Вартість аргонно-плазмового апарату ARCO 3000, необхідного для того, щоб дати шанс на життя хворим на рак, становить 250 тисяч гривень. Ще 10 тисяч потрібно для придбання титанових кліпсів, що накладають на судини.

Благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє», який допомогу медичній сфері вважає пріоритетною, одразу відгукнувся на потребу медиків. Акцією зі збору коштів на хірургічний апарат для лікарні «Допоможемо разом!», під час турніру «Битва за Замок», небайдужі волиняни вже надали 793 гривні, за що фонд висловлює їм щиру вдячність.

Початок акції уже показав, що небайдужих людей у нас багато. Тим паче, що на заклик про допомогу відгукнувся ще один із благодійних фондів. Ми маємо усвідомити, що ніхто з нас не застрахований від біди, яка може наздогнати будь-якої миті. Тож кожне милосердне серце, кожного, хто має співчуття і щиро прагне допомогти людині, яка хоче отримати шанс на життя, благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє», закликає долучитися до акції зі збору коштів для обласної клінічної лікарні і тим самим допомогти разом самим собі!

Шановні меценати, благодійники, усі добрі та сердечні люди! Долучайтеся до акції «Допоможемо разом!» Кошти можна класти у скриньки, розміщені у кафе «Карамель», «Фелічіта», «Роуз», «Оболонь», у рестораціях «Курінь» та «Вогнем і мечем». Або переказувати за реквізитами фонду.
Перерахувати кошти можна на рахунок БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ВОЛИНЬ МАЄ МАЙБУТНЄ»:

Ідентифікаційний код юридичної особи: 37940401
Адреса: 43020, Волинська обл., м. Луцьк, вул. Рівненська, буд. 89
р/р 26006010177973 в ПАТ «ВТБ Банк» м. Київ, МФО 321767

В призначенні платежу вказати: для Волинської обласної клінічної лікарні
Фонд Олександра Лазорка “Волинь має майбутнє” http://lazorko.com.ua/
тел.: 099-310-10-83

Разом ми – сила, ми зможемо багато, навіть перемогти смертельні хвороби! Не будьмо байдужими, адже ми – волиняни!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus