USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку змагалися у турнірі «За життя». ФОТО

10 Червня 2009 15:48
Нещодавно у приміщенні обласної дитячо-юнацької спортивної школи міста Луцька відбувся турнір «За життя» з міні-футболу та стрітболу серед спортивних команд, які відвідують протестантські церкви Луцька, Ужгорода та Києва. Про це 10 червня інформують «Волинські Новини».
 
Турнір організовано за підтримки благодійного фонду «Переображення» протестантськими церквами з ціллю виховання у молодого покоління здорових принципів і поглядів на життя й шкідливі звички, моральності та духовності.
 
За словами одного із організаторів турніру Юрія Карплюка, саме негативні звички молодих людей, їхнє моральне та духовне зубожіння спонукало організувати подібне дійство, щоб молоді люди активно відпочивши, поспілкувалися з служителями євангельських церков про віру в Бога.
 
Як повідомили у прес-службі ВОБФ «Переображення», спортивний турнір вдався – серед шести команд з міні-футболу найкращими виявилася команда «33 квартал» (м. Луцьк), а серед трьох команд зі стрітболу – команда «Ніка» (м. Київ).
 
Усі учасники отримали цінні призи та подарунки, а переможці були нагороджені іменними кубками. По закінченні турніру в спортивному залі відбулася святкова концертна програма музичного гурту «Crossroads» зі США які щиро вітали учасників змагань та розповідали про віру в Бога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus