USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку змагалися юні туристи. ФОТО

28 Вересня 2009 10:59
Туристичні змагання, приурочені до Всесвітнього дня туризму, выдбулися вчора в обласному центрі Волині. Організатором дійства став Волинський обласний центр туризму, спорту та екскурсій. Про це 28 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Перед учасниками туристичного свята були два випробування: змагання з техніки пішохідного туризму під назвою «смуга перешкод» та змагання із спортивного орієнтування. Згідно положення туристичного дійства, учасники змагалися у трьох вікових групах – 5-7 класи, 8-9 класи та 10-11 класи. Переможцям дійства дісталися призи та дипломи ВЦТСЕ.
Перше змагання відбувалося у п’ять етапів. Довжина дистанції складала 100 метрів. Серед етапів були –«рух по купинах», «переправа по мотузці з перилами», «маятник», «перелаз» та «чехарда». В останній юні туристи перестрибували будь-яким способом через мотузки.
Особливістю спортивного орієнтування стали змагання на рівнинній заболоченій території із системою каналів. Юні слідопити шукали контрольні пункти із картою. Одним із найважливіших моментів змагань став час, за який туристи й виконували завдання.
А ось на алеї Центрального парку культури і відпочинку, де відбувалося туристичне свято, розташувалися ряди різнокольорових палаток та фотовиставка, котра ілюструвала моменти туристичних буднів та свят. Вдалим доповнення до свята стало музичне оформлення - тут лунали пісні про Луцьк та Волинь.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus