USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку знайшли снаряди часів Другої світової війни. ОНОВЛЕНО

30 Квітня 2013 13:43
Снаряди часів Другої світової війни виявили під мостом, що на вулиці Ковельській (біля ВАТ «Електротермометрія»). Оновлено за станом на 13:54.

Як повідомив мешканець Луцька Володимир кореспонденту «ВН», він переходив через міст, та дивився у річку, щоб побачити, чи є риба. І помітив у воді предмети – чоловік стверджує, що це снаряди Другої світової Війни.

Він відразу подзвонив у 102, на місце приїхали представники міліції, які очепили територію біля знахідки. Як попередньо з’ясували, це 2 снаряди Другої світової війни – це підтвердив заступник начальника міськвідділу УМВС України на Волині став підполковник міліції Володимир Солоненко. Як повідомив правоохоронець, наразі очікують прибуття рятувальників, аби з’ясувати детальніше про знайдені предмети.

На мості перекрили рух транспорту, їздять лише тролейбуси. Наразі тривають розвідувальні роботи.

Снаряди часів Другої світової війни, що виявили під мостом, що на вулиці Ковельській (біля ВАТ «Електротермометрія»), підняли з води та знешкодили працівники ДСНС у Волинській області.

Рух транспорту на мосту відновили.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Читач Показати IP 30 Квітня 2013 13:54
У тролейбусах їздять лише пенсіронери часів Другої Світової Війни. Їх, видно не щкода. Водії та кондуктори тролейбуса який місяць без зарплати, їм теж по... (барабану).
правдивий Показати IP 30 Квітня 2013 17:08
Я щось не зрозумів? А де ж на фото сам снаряд???
РБ Показати IP 30 Квітня 2013 21:55
правдивий, цеж Волинські Новини, що тут дивного?
Рыбак Показати IP 1 Травня 2013 17:41
Я не один год в тех местах рыбачу и было время когда уровень воды падал,что были видны пеньки старого деревянного моста, но никаких снарядов там и в помине небылою.Какомуто челу померещелось,но стыдно признать,что ложный кипиш подняли.
Меру Показати IP 1 Травня 2013 18:03
Н да, а сапери де? Чи нині діючий так званий мер так відволікає людей від основних проблем міста? ділом займися, фантазуй вдома,з жінкою, позорище місцеве!
Психіатр до Меру Показати IP 1 Травня 2013 21:04
Хвора, ви це вже писали на ВП. Вертайтесь у лікарню, ми вас там зачекались.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus