USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку знову переконують, що «добре, якби й Україна найближчим часом реалізувала свої плани щодо НАТО»

16 Березня 2009 16:28
 
На базі Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій розпочався семінар  «Національна безпека України і НАТО». Про це 16 березня інформують «Волинські Новини».
 
Протягом двох днів, 16-17 вересня, його учасники – керівники територіальних громад краю ознайомляться із навчальною програмою Сіверського інституту регіональних досліджень та Міжнародного фонду «Відродження». Ця програма стосується євроатлантичної інтеграції нашої держави, а також переваг вступу України до НАТО. Учасники прослухають курс лекцій про загальноєвропейські системи безпеки, етапи та напрямки співробітництва України з міжнародною організацією колективної безпеки.
 
Як інформує прес-служба Волинської облради, у відкритті семінару  в Луцьку, який є вже 11 обласним центром України, де проводяться відповідні навчання для лідерів територіальних громад, взяв участь радник голови обласної ради Володимир Банада. Він підкреслив важливість подібних навчань, які інформують керівників самоврядної гілки влади про діяльність НАТО.
 
«Солідарність і єдність серед членів Альянсу забезпечує те, що жодній країні-учасниці не доведеться покладатись тільки на свої власні зусилля при розв’язанні основних проблем безпеки, не позбавляючи країни-члени їх права та обов’язку нести власну суверенну відповідальність у галузі оборони, Альянс дає їм можливість досягати власних цілей у питаннях національної безпеки через колективні зусилля. Власне Альянс є асоціацією вільних держав, об’єднаних бажанням зберегти свою безпеку через взаємні гарантії та стабільні відносини з іншими країнами. Було би добре, якби й Україна  найближчим часом реалізувала свої плани щодо НАТО», – підкреслив Володимир Банада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus