USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку знижки на Renault – до 9%

9 Вересня 2010 17:24
В Луцькому автоцентрі «Луцьк-Експо» діють знижки на комерційну лінійку Renault. Протягом вересня 2010 ціни на модельний ряд комерційних авто знижені аж до 9%.

Найбільшу ставку представники Рено роблять на новинку з лінійки Логан – комерційний Renault Logan Van, - розповіли в авто центрі «Луцьк-Експо».

В цій моделі передбачено 2 місця для пасажирів та досить великий місткий фургон для вантажу, довжиною до 1,94 м. Вантажопідйомність цього комерціалу складає 800 кг.

В автосалоні доступні моделі з 1,6 бензиновими та 1,5 л дизельними двигунами.

Наряду з фургоном, в комерційній лінійці представлений Pic-up з відкритим верхом.

Renault Logan Pick-up призначений для перевезення негабаритних вантажів, які не можуть поміститися в фургон. Зручний доступ до зони завантаження, вантажопідйомність – 800 кг., посилений задній борт – який витримує до 300 кг.

Для пікапу також доступні бензиновий та дизельний двигуни. Ціна стартує від 94 560 грн., що робить пікап одним з фаворитів українського комерційного ринку.

Третьою новинкою в лінійці Renault став новий Cangoo, який представлений у двох модифікаціях – пасажирська версія і вантажна Kangoo Express . Автомобіль доступний з бензиновим 1,6 -літровим та 1,6 - дизельним двигуном.

Окрім новинок в салоні доступні Renault Trafic з 2-літровим дизельним двигуном. Практичність та надійність цього автомобіля роблять його ідеальним супутником як для робочих так і для сімейних або спортивних поїздок

І справжній професіонал своєї справи – Renault Master. Ці фургони дуже компактні та дозволяють оптимізувати об’єм вантажу від 8 до 12, 6 кубометрів.

Довідково:

Кредитна програма Renault Finance доступна для юридичних та фізичних осіб під 0% на 2 роки.

Офіційний дилер Renault у Луцьку - компанія «Луцьк-Експо». Її адреса -. Луцьк, вул. Дубнівська, 16. Тел.. (0332) 280-333, (093) 312 32 61, www.lutsk-expo.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus