USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку з’явилися автомати, які викидають гроші

20 Серпня 2009 17:02
Кілька днів поспіль упродовж цього тижня лучани і гості міста були свідками того, як автомати, із яких можна поповнювати рахунок мобільного телефону, навідріз відмовлятися приймати купюри. Про це 20 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
Причому автомати не приймали гроші будь-якого номіналу і ознак зношеності. Жителям Луцька, котрі воліли поповнити свій рахунок, не допомагало навіть розгладжування купюр. А інші машини для поповнення рахунків світили «сліпими зіницями» із написом «Вибачте, автомат тимчасово не працює». Головною «точкою», котра «не їла» гроші, став автомат, розміщений у приміщенні ЦУМу. Проте така «лихоманка» захопила й декілька автоматів по місту, наприклад, у супермаркеті на Київському майдані.
Загалом, автомат для поповнення рахунку мобільного телефону начебто приймав купюру, «мізкував» кілька секунд, а потім її «випльовував». Проте лучан це не переконувало, і вони все-одно намагалися в черговий раз засунути гроші в нутрощі машини.
Зауважимо, що сьогодні автомати для поповнення рахунку у місті працюють справно, хоча мешканці обласного центру Волині все ж завбачливо перепитують у людей, котрі стоять у черзі, чи працює машина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Copy Past Показати IP 20 Серпня 2009 17:31
"навідріз відмовлятися приймати купюри."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus