USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких благодійників просять побуттехніку та харчі

23 Вересня 2011 13:27
У обласному центрі Волині розпочалася благодійна акція «Лучани лучанам - з добром та милосердям» - доброчинність має на меті надання підтримки найбільш соціально вразливим та нужденним мешканцям міста.
Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.
Мерія просить городян пожертвувати кошти на придбання засобів особистої гігієни, зокрема, підгузок. А також гроші на продукти довгострокового зберігання.
«Хто може з лучан, нехай пожертвують нужденним предмети побуту, які були у вжитку. То може бути щось зі старих меблів або телевізор чи інша техніка – ця добра справа віддасться сторицею», - закликають працівники мерії.
Міська влада просить благодійників приносити пожертви до Територіального центру соціального обслуговування на вулиці Данила Галицького, 18. Пункт прийому працює з понеділка по п’ятницю із 9.00 до 17.00.
До речі, при бажанні учасники акції мають можливість надати допомогу адресно та особисто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Мерії Показати IP 28 Вересня 2011 16:47
Пожертвуйте ви своєю місячною зарплатою. Зарплата в міській раді найвища по цілому місту. Навіть сторожа в міській раді отримують по 2000 грн., прибиральниці по 1500 грн. Кого вони охороняють, корупцію? Зарплата, як в шахтаря. І ви ще говорите про якусь благодійність? Покажіть приклад, дармоїди. Давно не перевіряли вашу діяльність, а пора вже.
ххх Показати IP 28 Вересня 2011 19:22
Мерія просить городян... А совість у мерії є? Більшість людей існує на мінімальну зарплату, решта - безробітні. Нехай чиновники міської ради покажуть свою благодійність. Отримуєте різні надбавки за те що протираєте штани та ще й хочете керувати бідними, щоб вони віддавали останнє. Ну облюдки. У вас меблі вартістю нашої квартири, а машини як в мільйонерів. Крім вас з нас кожен нужденний. А хто нам дасть? Чим допомогти і кому як ми всі живемо за межею бідності.Романюк робить піар, який він хороший мер, дбає про бідних. А він прожив би на мінімальну зарплату, або пенсію? Тоді мабуть не плів би єрунди.
105 Показати IP 28 Вересня 2011 19:25
Ми останній раз купляли меблі та побутову техніку приблизно 20 років тому. Треба замінити на нову, а грошей немає. Допоможіть мені купити, а старе все я віддам "бідним" такім же як і я. Не знущайтеся з людей пане мер.
Для Романюка Показати IP 29 Вересня 2011 08:24
Ти що поплутав Україні з Японією? В нас що пройшов тайфун? Влада спочатку обкрадає народ, а потім ще й пропонує ділитися між собою останнім. Ну смердючий бізнесмен. Виділи для мешканців особисту спонсорську допомогу, покажи приклад для інших бізнесменів. Обнаглів до ручки. Можливо ще й нам мінімальною зарплатою поділитися з безробітними? Вони ж немають нічого. То чого ти докотився і скільки будеш з нас знущатися нахаба. Нехай пенсіонери, які ще або вже працюють в міській раді поділяться з бідними, тому що зайняли їх місця. Будь проклята наша влада до десятого покоління!
Мешканка Показати IP 29 Вересня 2011 09:03
Ми вас утримуємо. То відраховуйте зі своїх надбавок, або відмовтеся від них на благо мешканців міста. Бідних мешканців, яких більшість. А тоді поділитесь своїм досвідом з іншими.Проведіть скорочення роздутих штатів.
SOS Показати IP 29 Вересня 2011 09:06
Яка у Вас зарплата пане мер? А зі сторони скільки ще маєте? Ви можете уявити своє життя на 800 грн. в місяць? З них 200-300 заплатити за компослуги. Може ще Вам допомогти? Якби для вас, то в мене 1 грн. знайшлася б. Але в житті все буває, можливо ще й ви будете просити милостині...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus