USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У луцьких ліфтах «з м’ясом» виривають плати. Міліція безсила

8 Вересня 2009 11:32

За літо трапилося більше тридцяти випадків, коли у луцьких ліфтах «з м’ясом» виривали плати зі структури управління. На жаль, міліції не вдалося піймати жодного правопорушника. Про це під час прес-конференції в мерії розповів Луцький міський голова Богдан Шиба, – інформує 8 вересня репортер «Волинських Новин».
За словами Богдана Шиби, два тижні тому вдалося піймати порушників, які викрадали решітки каналізації. Проте, на превеликий жаль, міліції не вдалося затримати жодного зловмисника, який виривав плати зі структури управління ліфта. Вартість однієї плати – приблизно 3 тисячі гривень, – сказав міський голова.
«Не знаю, кому вони здають ті плати, кому вони потрібні, бо решітки – металобрухт, зрозуміло», – висловився градоначальник. Пан Шиба закликав до пильності самих мешканців житлових будинків та встановити чергування у під’їздах.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus