USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Львові фірма "нахімічила" на 1,3 мільярда, у Луцьку гроші використали

8 Липня 2009 08:50
У Львові СБУ встановила комерційну структуру, яка здійснила фіктивні безтоварні операції на суму понад 1,3 мільярда гривень. А незаконно сформований кредит був зокрема використаний підприємствами Луцька для здійснення господарської діяльності, –  8 липня інформують «Волинські Новини».
 
Співробітники СБ України спільно з податковими органами  викрили та припинили незаконну діяльність одного з львівських приватних підприємств, яке протягом вересня 2008 року здійснило фіктивні операції, в тому числі з купівлі-продажу нафтопродуктів, на суму понад 1 мільярд 367 мільйонів гривень.
 
Як повідомили у прес-центрі СБ України, встановлено, що у  жовтні 2008 року службові особи цієї структури подали в податкові органи документи для формування податкового кредиту з ПДВ на суму понад 270 мільйонів гривень. Незаконно сформований кредит був використаний підприємствами Києва, Луцька та Херсона для здійснення господарської діяльності.
 
За матеріалами СБ України  за фактом фіктивного підприємництва, яке призвело до матеріальних збитків, органами прокуратури порушена кримінальна справа за ч.2.  ст.205 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus