USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У листопаді в Луцьку вчетверте оспівуватимуть сало

7 Жовтня 2009 11:47
Четвертий Чемпіонат любителів сала «З любов’ю…до сала» у Луцьку запланований на середину листопада. Про це «Волинські Новини» дізналися від організаторів шоу.
Як розповіли в арт-шоу «Ідея», у програмі заходу знайомі учасникам та гостям чемпіонату заходи - змагання саломанів-богатирів і товстунів, конкурс на швидкість і кількість поїдання сала, шоу-програма з розіграшами цінних призів, встановлення нового світового рекорду «На найбільший бутерброд з сала «Український Салбургер» у народному клубі «Майдан» за участю представників «Книги рекордів України» та «Книги рекордів Гіннеса», а також концертні виступи пошановувачів сала – популярних артистів естради і відомих творчих колективів.
«Рекордсмени Чемпіонату і активні саломани будуть занесені у «Книгу рекордів України» і нагороджені цінними подарунками» - кажуть в арт-шоу «Ідея».
Організатори поки не повідомляють, хто з артистів веселитиме публіку на святі, лише обіцяють, що зірки будуть всім відомі і всіма улюблені.
Співорганізаторами четвертого чемпіонату любителів сала  «З любов’ю…до сала» є Волинська обласна державна адміністрація та Луцька міська рада.
Поки що організатори свята – на етапі збору спонсорських пропозицій та заявок бажаючих взяти участь у виставці сала і виробів з сала та конкурсних змаганнях. Пропозиції й заявки приймаються до 10 листопада – попереджують в оргкомітеті. .
Довідково:
Чемпіонат любителів  сала «З  любов’ю... до сала» відбувається у Луцьку щороку, починаючи з 2006- го. Автор ідеї і проекту – заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький. Організатори - арт-шоу «Ідея».
Під час проведення Чемпіонатів на Волині було встановлено декілька рекордів, які потрапили в Книгу рекордів України» і «Книгу рекордів Гіннесса» (засвідчено у відповідних сертифікатах), а саме: найбільший бутерброд з сала у світі (28 квадратних метрів), найдовший бутерброд з сала у світі (76 метрів), перший у світі пам’ятник свині і салу і світовий рекорд на швидкість поїдання 1 кілограма сала (20 хвилин).
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2009 14:24
чемпіонат проходить не з 2009 року.Перевірте історію. Якщо вчетверте, то як може в 2009-му?
Василь Показати IP 7 Жовтня 2009 17:04
Ой, леле! Це ж який рівень! Обласна адміністрація, луцька мерія, заслужений діяч! А рівень та зміст зводиться до банального поїдання сала, вручення призів і виступи відомих (яких?????) колективів та виконавців. А щодо рекордів, то який же це "найбільший" та "найдовший", коли ті бутерброди були звичайними і їх тільки стулили до купи, зробивши умовну компіляцію. Зрештою, оригінальна творчість сучасних "заслужених" є не що інше, як "компіляція". Хіба не можна у важкий час опрацювати на мистецькому рівні справді високу та патріотично-національну тему? А то вчепилися за сало і набивають пельку...Свою, в першу чергу.
Грін Піс Показати IP 7 Жовтня 2009 22:01
Фу, найогидніший фестиваль, який сормить Україну, а з нею і Волинь. Це найбридкіше блюзнірство, яке можна бачити. Спочатку свиню вдягають у панчохи, а потім подають на стіл запечену. Це ж жахливо!!! Але воно й не дивно. Мужчина з такою зачіскою не може зробити нічогісінько путнього!!! Ганьба!!!
Селомен Показати IP 8 Жовтня 2009 10:52
А чого дивуватися, якщо автор ідеї і проекту - єврей! Цікаво, чи розплатився він з переможцем минулорічного конкурсу на швидкість поїдання 1 кг сала! І чи правда, що на цьому чемпіонаті цей "діяч" обіцяв особисто з'їсти кілограм сала?
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2009 23:35
З призами знову "Ідея" всіх кине?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus