USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«У мене між ногами…» став найкращим. ВІДЕО

18 Лютого 2013 16:29
Кліп рівненського гурту Ot Vinta став переможцем проекту «Найкращі кліпи року» в номінації «україномовний кліп» від музичної компанії Navsi100.com.

Кліп «У мене між ногами…» набрав найбільшу кількість голосів у номінації «Найкращий україномовний кліп», в якій найближчими конкурентами гурту були «Антитіла», Арсен Мірзоян та Руслана. Про це інформує Gazeta.ua

«Сама пісня існує давно. А кліп на неї ми зняли минулого року ще весною, - каже Юрко Журавель, гурту Ot Vinta. - Це було 19 травня у Рівному. Вирішили взяти участь у рівненькому велодні. І кліп знімати під час флешмобу. Зібрали всіх людей - знайомих та друзів - що люблять велосипеди і суто рівненськими силами відзняли кліп».

«Можна сказати, що силами та камерами рівненських операторів - і тих, хто на весіллі працює і тих, хто на телебаченні - знімали відео за один раз. Тобто стартували на веломарафоні і кількома камерами провели зйомку. Потім зібрали усе відео і змонтували кліп», - пояснює Юрко Журавель.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 20 Лютого 2013 11:18
Я думаю, чтобы оценить весь нераскрытый потенциал украинского клипмейкерства, нужно выложить "работы" всех участников в данной номинации.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus