USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У мережі - перші фото колекції з українкою-лицем Dior

20 Січня 2012 11:29
У мережі з’яились перші кадри нової рекламної кампанії сумок Miss Dior французького модного Будинку Christian Dior. Обличчям колекції нещодавно стала 28-річна американська актриса українського походження Міла Куніс.

Про це інформує Freetime.

Дельфіна Арно
, заступник генерального директора компанії Dior, зазначила, що Мілу обрали, завдяки її ролі у фільмі «Чорний лебідь» Даррена Ароновскі. Мовляв, пристрасна і небезпечна героїня Куніс ідеально підійшла для провокаційної концепції Модного Будинку.

За словами акторки, для неї це - дуже почесна роль, оскільки в модному світі вона «новобранець». За її ж зізнанням, вона - проста дівчина, яка носить майки і джинси: «Якщо чесно, я тільки вчуся розбиратися в моді. У повсякденному житті я рідко ношу жіночні речі, але на червоних доріжках я віддаю перевагу витонченності».

Уклавши контракт на весь 2012 рік, Куніс з'явиться в рекламній кампанії нової колекції Dior весна-літо 2012. Зйомками кампанії керував фотограф Мікаель Янссон.


Як не дивно, але першими рекламну кампанію за участю актриси побачили 15 січня жителі Китаю.

У США і Європі старт намічений на кінець січня.

Нагадаємо, раніше колекції одягу та аксесуарів Christian Dior рекламували Наталі Портман, Шарліз Терон і Маріон Котійяр.

До слова, 15 січня в Беверлі-Хіллз відбулася довгоочікувана щорічна церемонія вручення премій «Золотий Глобус».

На церемонії з'явилися найпопулярніші кінозірки планети, а також деякі легендарні артисти, такі як Мадонна і Елтон Джон. Крім вручення почесних премій, церемонія «Золотий Глобус» завжди славилася своєю червоною килимовою доріжкою, на якій знаменитості з року в рік демонструють свої найкращі сукні.

На дійстві була присутня і українка Міла Куніс. З’явилась вона у шифоновому чорному платті з нової лінії Christian Dior.

Однак, саме йому журналісти телеканалу «1+1» віддали «бронзу» у категорії найдивніших суконь. Мовляв, воно робило її на кілька років старшою і повнішою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Zavtramen Показати IP 20 Січня 2012 20:45
она такая же "украинка", как из Нельсона Манделы Тур Хейердал)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus