USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Міністверстві праці та соцполітики «відфутболили» волинських депутатів

11 Листопада 2008 15:51
Міністерство праці та соціальної політики України відреагувало на звернення депутатів Волинської обласної ради до Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко щодо встановлення надбавки за вислугу років клубним працівникам та артистам філармоній. Про це повідомляють «Волинські Новини».
У листі Міністерства, підписаному заступником міністра Віктором Онищуком, йдеться про те, що пропозиції Волиньради, викладені у Зверненні вивчалися спільно з Міністерством культури і туризму України. У Кабміні дійшли до висновку, що «на даний час немає законодавчого акту, який би поширював на працівників клубних закладів та концертних організацій право на здійснення доплат за вислугу років», - йдеться у повідомленні сайту Волиньради.
«При цьому, Міністерством культури і туризму вживаються заходи щодо врегулювання вказаного питання, зокрема, у проекті Закону «Про культуру» передбачено право працівників культури на отримання такої доплати, а також виплату грошової допомоги за сумлінну працю та зразкове виконання трудових обов’язків і матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань», — йдеться в листі Мінпраці.
Довідково:
Волинська облрада 15 жовтня звернулася до Прем’єра з проханням посприяти у «вирішенні питання встановлення надбавки за вислугу років клубним працівникам та артистам філармоній».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus