USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Москві прощаються з Гурченко

31 Березня 2011 11:40
Люди несуть квіти до будинку, де мешкала легенда радянського кіно. Прощання з Людмилою Гурченко, яка момерла 30 березня в Москві, пройде у понеділок у московському Домі Кіно. Її поховають на Новодівичому кладовищі російської столиці.

Про це інформує 5 канал .

Перші букети з'явилися біля під'їзду будинку, де мешкала Людмила Гурченко ще напередодні увечері. За попередніми даними, причиною смерті Гурченко став серцевий напад. Інші джерела кажуть про ускладнення після недавнього перелома шийки бедра.

Протягом останніх тижнів Людмила Гурченко тяжко хворіла. Лікарі боролися за її життя. Зараз її прихильники поспішають висловити свою повагу і попрощатися з улюбленою зіркою. А колеги пригадують її неймовірний талант та наснагу.

Співчуття рідним та близьким покійної акторки висловили президент та прем'єр Росії, а також високопосадовці з батьківщини Гурченко - обласна держадміністрація та мерія міста Харкова.

Пам'ятник відомій землячці там збиралися поставити ще п'ять років тому, але досі не визначилися з місцем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Надежда Показати IP 31 Березня 2011 15:40
"Людк, а Людк..." Значит ее время пришло уйти в вечную жизнь и чтобы там не говорили Пусть Земля ей будет пухом
Оксана Показати IP 8 Квітня 2011 13:10
Хоч сильно не любила цю актрису,але все одно шкода.Ну і як говориться нехай Бог простить їй гріхи.
Глафира Показати IP 2 Травня 2011 18:24
Да уж - легенда... маска-шоу: это ж надо было так изуродовать себя на старости лет! Хоть теперь успокоится. А достижения в искусстве как-то затерялись среди её пластических уродств! Царствие ей небесное...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus