USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У НАК «Нафтогаз» вирішать проблеми теплопостачання Луцька?

4 Листопада 2008 11:36
За словами Луцького міського голови Богдана Шиби, «сьогодні о 10.00 у НАК «Нафтогаз України» розпочнеться нарада».  Про це він сказав під час щовівторкової прес-конференції, – 4 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів міський очільник, на нараду до НАК «Нафтогаз України» поїхали заступник голови ОДА Василь Дмитрук, начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА  Микола Кучеренко, заступники міських голів міст обласного підпорядкування, представники ВАТ «Волиньгаз».
«Сьогодні мають остаточно бути розставлені усі крапки над «і». Я принаймні на це розраховую», – розповів Луцький міській голова. «Якщо так не станеться, то тоді, звичайно, що буду і до суду подавати на всі господарюючі суб’єкти, які не забезпечили виконання закону про теплопостачання,  і звертатися до Прем’єр-міністра, з приводу позиції Міністерства ЖКГ, яке повинно разом з органами місцевої влади забезпечувати подачу тепла. Забезпечувати подачу, а не розповідати, хто буде відкручувати крани, які мають бути відкручені 15 жовтня, незалежно від того, у чийому вони підпорядкуванні», – зауважив пан Шиба.
Як сказав міський голова, по Луцьку немає бути проблем, бо «у п’ятницю було підписано попередньо протокол взаєморозрахунків по державному бюджету – якраз тих 4 мільйони 400 тисяч, про які так довго говорили».
«Якщо є якісь проблеми у стосунках НАК «Нафтогаз Україна» і ВАТ «Волиньгаз» – там ніби є якісь борги, – то вони повинні вирішити це між собою так, щоб це не наносило шкоди забезпеченню міст області газом.  Таке вирішення стосується і стосунків НАК «Нафтогазу» із ТзОВ «Луцьктеплоенерго», – вважає міський очільник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus