USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Німеччині вибухнув танкер з бензином

29 Березня 2011 14:00
У ніч на вівторок, 29 березня, на річці Емс в Німеччині вибухнув танкер, на борту якого перебувало 900 тисяч тонн бензину з октановим числом 95.

Про це інформує Кореспондент .

Вибух стався у порту міста Лінген на заході Нижньої Саксонії на кордоні з Нідерландами. Поруч розташований нафтоперегінний завод, передають РИА Новини з посиланням на телеканал N-24.

Корабель затонув, пожежа тривала багато годин і не припинилася навіть до ранку вівторка, незважаючи на те, що пожежникам вдалося запобігти розповсюдженню вогню по поверхні води. За першим вибухом відбулися ще декілька.

У даний час рух суден по каналу Дортмунд-Емс перекрито. Поліція з'ясовує причини вибуху і просить мешканців прилеглих будинків щільно закривати вікна та двері.

Нагадаємо, в січні на заході Німеччини на річці Рейн перекинувся танкер, що перевозив 2,4 тонн сірчаної кислоти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus