USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У новому відділенні ПриватБанку в стінах ЛНТУ впроваджують нові технології

10 Березня 2009 17:44
Напередодні Міжнародного жіночого дня, 6 березня, у Волинському ГРУ ПриватБанку святкували новосілля нового відділення, яке розташувалось у холі 2-го корпусу Луцького національного технічного університету, що на вулиці Львівській, 75 в обласному центрі Волині. Про це 10 березня інформують «Волинські Новини».
 
Відкриття нового відділення з нетерпінням чекали як приватбанківці, так і колектив вузу. За повідомленням прес-служби ВГРУ ПриватБанку,  для банку відділення є знаковим вже тому, що саме тут банкіри запланували впровадити он-лайн спілкування з клієнтами посередництвом всесвітньовідомої системи Skype. А для викладацького складу та студентів ЛНТУ – економія часу та нові можливості.
 
У новій економічній ситуації ПриватБанк вважає дуже важливим запропонувати клієнтам банку революційне рішення, яке дозволить значно скоротити витрати на зв’язок та інші електронні комунікації. У більшості випадків – взагалі зробити їх безкоштовними. Впровадження сервісу обслуговування з використанням Skype в новому відділенні дасть змогу особисто спілкуватись з керівником відділення, з директором Волинського ГРУ ПриватБанку, з керівниками напрямків.
 
Було прийнято рішення розробити низку індивідуальних програм для майбутніх клієнтів нового відділення ПриватБанку. Зокрема, спеціалістами напрямку по прийому платежів населення реалізовано сервісну програму, завдяки якій студенти ЛНТУ можуть за кілька хвилин сплатити за навчання та гуртожиток у терміналі самообслуговування, що розташований у фойє вузу. Для власників карток ПриватБанку впроваджено послугу «Регулярні платежі», яка заощадить кошти та час. Тобто, ПриватБанк працює замість клієнта. Все, що потрібно зробити, – укласти з банком договір, де зазначити суми, періодичність списання коштів та реквізити одержувача. ПриватБанк автоматично перераховуватиме кошти з картки клієнта за усі комунальні платежі та телефонний зв’язок (Укртелеком і DATA Group).
 
Допоможе нове відділення ПриватБанку та його колектив у питанні практичного застосування свої навичок і вмінь студентами ЛНТУ. Саме з такою метою у відділенні створено додаткове робоче місце, де студенти-помічники ПриватБанку зможуть ознайомитися з програмними комплексами банку, з його структурою та роботою в цілому. А ті студенти, які зарекомендують себе найкраще в майбутньому, зможуть стати працівниками ПриватБанку.
 
Нове відділення ПриватБанку пропонує для своїх відвідувачів широкий спектр інших банківських послуг:
l  прийом всіх видів платежів;
l  пенсійне обслуговування;
l  відкриття соціальних рахунків;
l  обслуговування пластикових карток;
l  кредитки із безкоштовним періодом користування до 55 днів;
l  термінові грошові перекази Western Union, Privat Money, Анелік, Алюр, Золота Корона, Пошта Росії, Vigo, Unistrean, Coinstar;
l  обмін валют;
l  відкриття депозитних рахунків;
l  погашення заборгованості по кредитах тощо.
             
 
Довідково:
 
Національна мережа банківського обслуговування ПриватБанку включає 2964 філій та відділень по всій території України. У Волинській області функціонує  73 структурних підрозділи ПриватБанку. З початку 2009 року в Луцьку вже відкрили 4 нових відділення ПриватБанку – відділення №29 на вул. Львівській, 75; відділення №24, вул. Володимирська, 91; від. №30, пр. Волі, 9; відділення №31, пр. Молоді 8/3.  Відділення №29, №30 та №31 одночасно відчинили свої двері для лучан та гостей міста. Два відділення відкрито у містах Ковель та Нововолинський, ще два відсвяткували новосілля – переїхали у більш комфортабельні будівлі. В планах до кінця року відкриття ще 5 підрозділів ПриватБанку.
Волинське ГРУ ПриватБанку обслуговує більше 10 тисяч юридичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності, укладено 2336 договори на видачу заробітної плати працівникам підприємств та організацій через платіжні картки.
 
До послуг волинян діє 156 банкоматів, у торгово-сервісних мережах відкрито 1150 точок еквайрінгу.
 
На сьогодні Волинським ГРУ ПриватБанку випущено 15 264 студентські карти.Депозитний портфель Волинського ГРУ ПриватБанку на 01.03.2009 р. становить  - 729,48 млн. грн. Доля ПриватБанку на депозитному ринку регіону станом на 01.01.2009 р. склала 39,41%. Майже 79 тисяч волинян довірили Волинському ГРУ ПриватБанку свої заощадження. 
Станом на 01.03.2009 р. система ПриватБанк обслуговує 1 415 815 клієнтів-пенсіонерів України. На Волині активно користуються пенсійними картками ПриватБанку 43 246 пенсіонерів. Доля Волинського ГРУ ПриватБанку на ринку пенсійного обслуговування Волині складає 15.8%. Доля Волинського ГРУ по пенсійному обслуговуванню серед банківських установ області становить 50%.
 
П’ять років поспіль ПриватБанк визнають кращим банком України за підсумками щорічного рейтингу світових операторів валютного ринку «World\'s Best Foreign Exchange Banks 2009». У 2009 році ПриватБанк знову став лідируючим банком за рівнем активів і обслуговує більш ніж 15 мільйонів клієнтів.
 ПриватБанк і Skype стали партнерами в Україні. У грудні 2008 року відбулось укладення партнерської угоди між ПриватБанком та Skype. Дане партнерство забезпечує українським користувачам Skype легкий доступ до комунікацій, включаючи безкоштовні голосові повідомлення Skype-to-Skype, відео дзвінки іншим користувачам Skype, безкоштовну миттєву відправку повідомлень і доступні міжнародні дзвінки на мобільні та стаціонарні телефони. Угода між ПриватБаком та Skype дозволила створити ко-брендову версію клієнта програмного забезпечення Skype. Програма партнерства передбачає послугу он-лайн-оплати і поповнення ваучерів Skype через тисячі кіосків самообслуговування, банкомати та відділення банку в будь-якій точці України. В той час як дзвінки іншим користувачам Skype завжди безкоштовні, ваучери Skype потрібні для того, щоб дешево телефонувати на мобільні та стаціонарні телефони, користуючись Skype. Партнерство Skype і ПриватБанку також дозволить українським користувачам ще вільніше спілкуватись через Інтернет. Тепер відкривається безліч різноманітних способів оплати покупок в Інтернеті з допомогою Skype: в точках ПриватБанку, через вебсайт банку і навіть з допомогою мобільного телефону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Працівник Банку Показати IP 10 Березня 2009 21:50
Керівництву банку досить знущатися над своїми працівниками, інакше залишаться біля "розбитого корита".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus