USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Нововолинську – холодні батареї та майже нема теплої води

9 Грудня 2008 12:19
На особистий прийом громадян у Нововолинську до голови Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка звернулися мешканці шахтарського міста з проблемою відсутності у їхніх домівках теплої води. Про це 9 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Гроші платимо, а тепла нема, – скаржилися жителі шостого мікрорайону Нововолинська Миколі Романюку. Ситуація із перебоями у постачанні теплої води триває уже два роки, – розповідали вони.
 
За їхніми словами, тепла вода ненадовго з’являється лише ввечері та коли люди починають скаржитися чиновникам. «Коли до вас (Миколи Романюка – «ВН») мали прийти на прийом, то одразу спеціалісти прийшли міряти температуру води», – зазначали громадяни.
 
Натомість пан Романюк пообіцяв: «Я займусь цим питанням».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus