USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську створили раду директорів міста

23 Травня 2011 08:46
Нещодавно при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради почала функціонувати Рада директорів міста, до складу якої увійшло 48 керівників господарських структур різних форм власності.

Це було зроблено, оскільки міська влада прагне тісніше співпрацювати з підприємствами та організаціями, - пише Волинь нова.

Очолив новостворений консультативно-дорадчий орган директор ПАТ «Нововолинський ливарний завод» Ігор Чернявський, а його заступником став заступник міського голови Едуард Савік.

Діяльність Ради директорів буде спрямована на вирішення важливих економічних і господарських проблем Нововолинська.

Для цього створено спеціальний фонд, де з добровільних внесків накопичуватимуться кошти для реалізації конкретних задумів.

Члени ради відвідали базу відпочинку «Прикордонник», де намічено, що треба зробити, аби вчасно розпочати літній сезон та створити належні умови для відпочинку дітей. А оздоровитися тут мають намір близько п'ятисот школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus