USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тиждень сталої енергії стартує у Нововолинську

26 Червня 2015 10:16
З 26 по 30 червня у Нововолинську організують Дні Cталої Енергії. Мета заходу – популяризувати серед мешканців міста діяльність у сфері енергоефективності, підвищення раціонального використання енергоносіїв.

Захід проведуть вже втретє.

Зазначимо, що його реалізація відбувається у рамках проектів «Модель розбудови потенціалу України і Грузії для їхньої участі в Угоді мерів – взірцеве рішення для Східного Партнерства та країн Центральної Азії» та «Перший крок для переходу на використання відновлюваних джерел енергії у Нововолинську».

26 червня на базі табору «Прикордонник» о 14:00 відбудеться офіційне відкриття заходу, а о 15:30 – футбольний матч між командами влади міста та молоді.

27 червня на Літній естраді у парку культури о 20:00 організують вікторину на тему енергозбереження, а о 20:30 – покажуть фільм Люка Бессона «Домівка».

29 червня на Майдані Незалежності з 16:00 до 18:00 – акція-обмін використаних батерейок на солодощі. О 17:00 стартує конкурс дитячих малюнків на тему енергозбереження та флешмоб бульбашок.

30 червня у Великій залі виконавчого комітету з 10:00 до 13:00 відбудеться стартова зустріч проекту «Перший крок для переходу на використання відновлюваних джерел енергії у місті Нововолинську».

Нагадаємо, що асоціацію «Енергоефективні міста України» створили 2007 року як добровільне, недержавне, неприбуткове об’єднання органів місцевого самоврядування з метою задоволення потреб своїх членів і відповідних територіальних громад у сучасній інформації, нових технологіях, інвестиціях, розвитку співробітництва та обміну досвідом з українськими і закордонними партнерами в ділянках ефективного та ощадливого використання енергетичних ресурсів, надання якісних енергетичних послуг, підвищення енергетичної безпеки, захисту довкілля та забезпечення сталого розвитку поселень.

Підписанти Угоди Мерів беруть на себе добровільні зобов'язання задовольнити загальноєвропейські вимоги ЄС стосовно скорочення викидів CO2 щонайменше на 20%. Відтак, вони організовують у себе в містах заходи, присвячені популяризації енергоощадливості, та розповсюджують інформацію про відновлювані джерела енергії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 26 Червня 2015 11:55
Нововолинській владі- респект!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus