USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Екстремальні» сходи у Нововолинську. Влада міста про таке не чула

2 Липня 2016 17:39
Сходи до спортивного майданчика у ЗОШ №5 міста Нововолинська протягом багатьох років руйнуються. Містяни продемонстрували активістам суть проблеми: аби зі школи дістатися спортивного майданчика, треба пройти екстремальними сходами чи то з одної, чи з іншої сторони.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Один із небайдужих батьків – пан Сергій – розповів: жодного облагородження чи навіть ремонту шкільної території не проводили вже з півтора десятка років, і людям хотілося, аби на такі проблеми міська влада реагувала.

Активісти у Нововолинську вже підготували письмове звернення до міської влади.

«Ми хочемо, щоб міський голова, його заступника з питань освіти все-таки звернули увагу на ЗОШ №5 та виділили певну суму на реконструкцію або капітальний ремонт сходів», – розповідає активіст у Нововолинську Володимир Власюк.

Водночас у мерії заявили, що про проблему нічого не чули.

«Ми вивчимо це питання і тоді побачимо, наскільки ті сходи потребують ремонту. Якщо там така жахлива ситуація, безумовно, треба буде думати, що там зробити», – пообіцяв перший заступник міського голови Нововолинська Андрій Сторонський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
міськ голова Показати IP 2 Липня 2016 18:31
пропоную збудувати ескалатори
Хтось Показати IP 2 Липня 2016 23:40
Тобто в Луцьку сходи які ведуть з вулиці 8 березня до дитячої залізниці ідеальному стані?
Жана Показати IP 3 Липня 2016 01:34
Треба створити комісію, тендерну раду, виконавчий комітет і розглянути проблему комплексно. Тоді найняти проектувальників, експертів по безпеці і дитинству, охоронців. А вже тоді подарувати мільйон власній компаніі мера на нові сходи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus