USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську вибухнула квартира

8 Жовтня 2009 10:20
Вибух, а за ним пожежа трапилися у місті Нововолинську вчора близько 23.30  у  4-квартирному житловому будинку на вулиці Заводській. Вогонь миттю охопив кімнату однієї з квартир. Очевидна причина пожежі - вибух парів ацетону під час нагрівання на газовій плиті концентрованої суміші невідомого складу. Про це 8 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як повідомили у прес-службі ГУ МНСУ у Волинській області, мешканці будинку ледь встигли вибігти на вулицю. Рятувальні підрозділи Нововолинського гарнізону служби «101» примчали до місця пожежі вже за 3 хвилини і в складі ланки газодимозахисників рушили всередину палаючої квартири. В осередку пожежі рятувальники віднайшли винуватця пожежі – 36-річного сина господарки. Чоловік дуже постраждав, отримавши майже 60% опіків тіла. Потерпілого обережно винесли з небезпечного приміщення і передали до рук медиків. Каретою швидкої допомоги людину доставили до міської лікарні.
 
Паралельно проводився пошук людей в задимлених приміщеннях будинку. В одній з квартир рятувальники виявили 82-річну пенсіонерку, яка задихалась у диму. Жінку негайно вивели на свіже повітря.
 
Завдяки оперативним діям бійців МНС, що швидко приборкали горіння, вогонь не завдав шкоди іншим квартирам, але встиг завдати збитків на суму майже 6 тисяч гривень.
 
Найвірогідніше, що пожежа трапилась через вибух парів ацетону під час нагрівання на газовій плиті концентрованої суміші невідомого складу.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus