USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У парку облаштують місця відпочинку для ветеранів

27 Травня 2010 15:36
Луцька міська рада веде перемовини з підприємцями, щоб ті встановили у Центральному парку відпочинку імені Лесі Українки майданчики для відпочинку – не лише для дітей, але й літніх лучан.

Наміри озвучили на підсумковому звіті в Луцькій міськраді стосовно відзначення 65-ї річниці Перемоги.

На засіданні оргкомітету ветерани скаржилися меру, що центральний парк погано облаштований для відпочинку пенсіонерів. Зокрема, й ветеранів, яким не лише любо, але й корисно дихати свіжим повітрям на алеях парку.

Мовляв, за останні кілька років там не було встановлено жодної лавки, по алеях спокійно їздять автівки.

Міський голова Богдан Шиба розповів ветеранам, що вже готові пропозиції для підприємців з приводу облаштування парку.

«Ми запропонували установам і підприємствам міста встановити дитячі містечка, а не торгові кіоски. Але за умови, що там не будуть торгувати горілкою або слабоалкогольними напоями.

На жаль, дуже важко переламати людську свідомість. Адже 70 відсотків людей йдуть у парк, щоб випити, закусити на очах у дітей», - зазначив мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus