USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У перші теплі дні села Волині знову залишилися без світла

24 Червня 2009 14:30
Вчора літня гроза знову додала роботи енергетикам, – 24 червня інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомили у прес-службі ВАТ «Волиньобленерго», під удар стихії потрапив Любомльський район. Гроза та пориви вітру залишили без електроенергії більш ніж 20 сіл цього району. Постраждав від негоди і Горохівський район – там доведеться відновлювати електропостачання у п’ять населених пунктів. А на 07.00 черговий диспетчер ВАТ «Волиньобленерго» повідомив ще про 9 знеструмлених сіл Ковельського району.
 
Велика кількість відключень спричинена багатьма пошкодженнями на повітряних лініях. На ранок в області були повністю вимкнені 6 ліній електропередач, а 2 пошкоджені частково. Головна причина – падіння на них дерев і окремих гілок, пошкодження ізоляторів.
 
Наразі у постраждалих районах тривають відновлювальні роботи, і найближчим часом енергетики обіцяють поновити електропостачання у знеструмлені села.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus