USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У підтоплених районах Волині озимину сіятимуть весною?

13 Жовтня 2008 15:53
За словами заступника начальника Головного управління агропромислового розвитку ОДА Юрія Горбенка, проливні дощі, що досить довго тривали на території області, завдали збитків по збору урожаю  до 5 мільйонів гривень. Також пан Горбенко розповів, що не виключає можливості сіяти озимину весною. Про це 13 жовтня  інформує репортер «Волинських  Новин».
Як розповів Юрій Горбенко, внаслідок злив, найбільше постраждали Любешівський, Ратнівський, Камінь-Каширський, Ковельський, Турійський та Рожищенський райони Волині. «Наразі ж, незібраними на Волині залишаються круп’яні культури та льон», – зазначив пан Горбенко.
За словами заступника начальника Головного управління агропромислового розвитку, також є й інші наслідки проливних дощів: «оптимальні терміни посіву озимих культур завершилися, а ті райони, де були дощі не можуть розгорнути роботу». Тому, пан Горбенко не виключає можливості сіяти, у підтоплених районах, озимі культури весною. «Це, звичайно ж, потягне за собою фінансові відхилення від прогнозу»,– додав він. На яку суму – пан Горбенко не коментував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus