USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У піцерії морозиво зберігали разом із м’ясом, - СЕС

22 Листопада 2011 13:13
Морозиво разом із м’ясним півфабрикатом зберігали в кафе «Фелічіта», що на проспекті Волі. Окрім того, у піцерії разом тримали виробничий і прибиральний інвентар.

Про це інформує санепідемстанція Луцька та району.

З 10 по 17 листопада працівники санепідстанції Луцька та Луцького району перевірили 26 об’єктів торгівлі і ресторанного господарства, розташованих у Луцьку.

У кафе «Фелічіта» ТзОВ «Фелічіта-Сервіс» на проспекті Волі, 11 порушували товарне сусідство: морозиво зберігали з м’ясними півфабрикатами. Поза тим, разом в закладі тримали виробничий і прибиральний інвентар. Адміністратора оштрафували.

А в гіпермаркеті «Там Там» ТзОВ «Континіум-Трейд», що на проспекті Соборності, 43, вилучили з продажу сир плавлений з терміном придатності, що закінчився. У дослідженому зразку тістечка власного виробництва виявили невідповідність бактеріологічних показників санітарно-гігієнічним вимогам.

У незадовільному санітарному стані утримували робоче місце в зоні «Фреш». Візочки для перевезення харчових продуктів -не промарковані. За порушення санітарного законодавства керівників підприємства оштрафували. До торгового закладу застосували фінансову санкцію.

Своєю чергою, у магазині «Тростянецькі ковбаси», що на вулиці Гордіюк, власники не пред’явили супровідні документи на м’ясні продукти. Не знайшлось і даних про умови зберігання, дати виготовлення та термінів придатності продукції. Гарячою водою об’єкт - не забезпечений, режим миття виробничого інвентаря порушувався. Не контролювали своєчасність проходження персоналом медогляду.

У результаті перевірки підприємця притягнули до адміністративної відповідальності, винесли подання про відсторонення від роботи 2 продавців до проходження медичного огляду.

Без супровідних документів, що засвідчують безпечність для здоров’я населення, використовували харчові продукти в кафе «Челентано» на проспекті Волі, 9. Заступника директора притягнули до адміністративної відповідальності.

У кафе «Меркурій» на проспекті Соборності, 26 порушувався дезрежим, дезінфекційні засоби готували нерегулярно. Крім того, до роботи допускали працівників без періодичного медичного огляду. У результаті підприємця оштрафували, 2 осіб відсторонили від роботи.

Термін реалізації вершкового масла порушували у магазині «Салют» на проспекті Грушевського, 20. З продажу вилучили 1,2 кілограми масла, термін придатності якого минув. Керуючу магазином притягнули до адміністративної відповідальності.

А в кафе «У Михайла» на вулиці Львівській, 51 недостатньо уваги приділяли питанням дотримання санітарного законодавства. Так, миття технологічного обладнання проводили несвоєчасно, інвентарю для прибирання виявилось недостатньо. Дезрежим порушували, деззасоби, дозволені для застосування у закладах ресторанного господарства - відсутні.

Профілактичний ремонт холодильного обладнання вчасно не проводився. З боку керівника не виявилось належного контролю за проходженням працівниками медичного огляду. Експлуатацію закладу тимчасово зупинили, до усунення виявлених порушень. Підприємця притягнули до адміністративної відповідальності.


Загалом, за виявлені порушення санітарного законодавства працівники санітарно-епідеміологічної станції наклали 16 штрафів на суму 2091 гривень, відсторонили від роботи 5 осіб. Тимчасово припинили експлуатацію 2 закладів, вилучили з продажу 2 кілограми харчових продуктів, термін придатності яких минув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 92
оглядач Показати IP 22 Листопада 2011 13:40
саме вчора Бровін купив для Фелічити відзнаку програми "Ревізор". ПОЗОР!!!!
Інна Показати IP 22 Листопада 2011 14:30
Не знаю як на рахунок "купив для Фелічити відзнаку програми "Ревізор". Там завжди смачно та якісно готують.
Петя - Інні Показати IP 22 Листопада 2011 14:42
Може кому й помиї смачні, але після остатніх масових отруєнь, викриті санепідемстанцією факти не роблять честі Бровіну. Я особисто свою дитину більш туди не поведу!
Жорік - Петя - Інні до Петя - Інні Показати IP 23 Листопада 2011 23:36
Петя жжош!! зачот
Зоряна Показати IP 22 Листопада 2011 14:57
100 % погоджуюсь з Інною,адже Фелічіта завжди показує високий рівень,тому це навіть не може обговорюватись(як на мене).
Микола Показати IP 22 Листопада 2011 14:58
Программа Ревізор саме і призначена для домогосподарок, які зберігають мясо разом з рибою, морозивом і огірками в одному пакеті та люблять дешеві показні шоу з дивакуватими ведучими!
Ірина Показати IP 22 Листопада 2011 14:59
Інна напевне Ви розумієтеб,що встановлене СЕС порушення це лише 25% При цому стерджувати ща там смачно та якісно? Шкода що в своєму житті ви напевно смачно не їли.
експерт Показати IP 22 Листопада 2011 15:00
Це все є дуже очевидним, адже, ми ходимо у ті заклади,які найбільш "розпіарені", а потім платимо за круту назву своїм здоров*ям. На роботу беруть не кваліфікованих працівників, обов*язки не виконують адміністратори... а обслуговування багатьох закладів міста уже давно не найвищому рівні. Зверніть тільки увагу на офіціантів, які обслуговують нас із довжилезними нарощеними нігтями. Резторанний бізнес явно бажає кращого і організованішого розвитку.
Ірина Показати IP 22 Листопада 2011 15:02
Інна напевне Ви розумієтеб,що встановлене СЕС порушення це лише 25% При цому стерджувати ща там смачно та якісно? Шкода що в своєму житті ви напевно смачно не їли.
ревізор Показати IP 22 Листопада 2011 15:04
http://www.volynnews.com/messages/1714/
Зоряна Показати IP 22 Листопада 2011 15:04
Повністю згідна з Інною.Я вважаю, що такого просто бути не може,адже ця програма не співпрацює із закладами на замовлення,тому це просто абсурд.
ревізор Показати IP 22 Листопада 2011 15:06
http://www.volynnews.com/messages/1714/
Анічка Показати IP 22 Листопада 2011 15:15
У сусідів нові меблі. Сьогодні прийду душити тебе. Підпис: Жаба. Ця фраза до того, що за час вашого обговорення "купив" чи "не купив", сіли б краще і подумали де взяти гроші собі на Ревізор!:)))
БЕЗ ГМО ! Показати IP 22 Листопада 2011 15:30
Я ходив і буду ходити у Фелічіту, бо там мені смачно. А СЕС як відвідає інші кафешки та перевірить там те сусідство товарів та якість страв, то за голову всі візмуться. А то подумаєш сусідство товарів, просто всім цікаво що це Фелічіта, от і вся любоВ)))
Gala Показати IP 22 Листопада 2011 15:32
Навіщо гнати на Фелічіту????? Найкращий заклад мого міста! Дякую Вам, пане Бровіну, за сервіс, кухню та хороші заклади Гранд-персони
Данило до Gala Показати IP 22 Листопада 2011 15:48
Коментарі улесливих працівників Бровіна помітно не озброєним оком. Лизати теж треба вміти.))))))))
Hunter до Данило Показати IP 22 Листопада 2011 18:18
Назвіть хоча б двох рестораторів у Луцьку, таких як Бровін.
ХХХL до Hunter Показати IP 22 Листопада 2011 19:46
бровін, бровін, бровін!!! Лизнув 3 раза!!! Зачет.
САІТАРНИЙ ЛІКАР Показати IP 22 Листопада 2011 15:34
Ви лише подумайте - виробничий і прибиральний інвентар зберігався разом! Це значить що ложки і виделки лежали у відрі для миття підлоги! Які після цього коментарі про жабу?
Зіна Показати IP 22 Листопада 2011 15:40
О Боже Фелічита!кооператорський сільмаг над дорогою.
Просто Я Показати IP 22 Листопада 2011 15:43
Оглядачу - прикро, що ви думаєте, що все можна купити. Це проблема нашого суспільства.І "жаба" прослідковується тут досить чітко. Попрацюйте зі своїми внутрішніми комплексами. Петі - де Ваша культура? Ви жінці говорите про помиї... Швидше всього, Ви свою дитину туди і не водили. А отруїтись можна швидше вдома, де ви точно не дотримуєтесь правил зберігання продуктів. Або купуючи продукти на базарі чи в тому ж супермаркеті - почитайте статтю далі, а не тільки перший абзац. Особисто я ніколи не чув, щоб хтось отруївся, поївши в ресторані рівня "Фелічити". І щоб там не казала наша славна СЕС, в Фелічиті все одно класно.
Ласковая Показати IP 22 Листопада 2011 15:55
Приїхали б знімати програму "Ревізор" влітку на Світязь. Там ціни ого-го, а сервіс не дуже.
Тарас Показати IP 22 Листопада 2011 16:13
А коли поїхати до них у Буковель,то гидоти гіршої аніж там готують треба пошукати.Піаритись це не працювати."Карамельки" "Край" "Капрі" і фелічити туди вже мухи не залітають так смачно. Для переферії потрібно "Ревізор"
Анічка Показати IP 22 Листопада 2011 16:16
Ох, вже ці "Ля-Ля" про виробничий інвентарь! Смішно читати! Яка ви добросовісна та чиста людина! Ви лише подумайте про те, що ви купуєте у супермаркетах! Все вищої якості, і не з підлоги!!!:))))Там точно інвентарь лежить окремо:))), оселедець не на підлози:)), і м'ясо БЕЗ ГМО! А щодо "Фелічіти", дратує оця мова! Що тут говорити?! Сервіс,Якість та Весела атмосфера!Сім'я завжди задоволена! От і не ходіть собі на здоров'я! Харчуйтесь у фешенебельних СУПЕРМАРКЕТАХ та ГЕНДЕЛИКАХ!
Гість Показати IP 22 Листопада 2011 16:21
після того як побачив в Карамелі пацюка на карнізі я туди пе хожу і Вас застерігаю
Інна Показати IP 22 Листопада 2011 16:22
+100%
Шльома Показати IP 22 Листопада 2011 16:23
Вей! Некошерний ресторан - м'ясо з молочним тримають в одному місці. Хай там гої харчуються!
Анічка до Шльома Показати IP 22 Листопада 2011 16:41
Точно! Щаслива Ви людина:)! Мабуть вдома на кожен продукт, свій холодильник стоїть!:)) І СЕС мабуть не боїтесь:), і товарне сусідство на вищому рівні:) Слава таким людям, які здоров'я бережуть!
Лучанка до Анічка Показати IP 22 Листопада 2011 17:43
...Ну вдома -це одне, вдома м'ясо з морозивом не лежать разом в одному кульочку!!! А для такого закладу, тим більше з оцінкою Ревізору=),як всі тут вже розпіарили,то треба і по 55 холодильників мати,а не стільці і столи стоять як 2*2!!! І якщо Вам приємно їсти буде тепер з підлоги-то радійте))), смачно готувати-це не означає,що це якісно і те,що там продають половині не відповідає Італії, одна їхня "фокача" чого варта те те саме "тірамісу"...,краще промовчати!Піцца дійсно найкраща в Луцьку але через те,що сам корж,основа випечена в печі, зробіть всі такі камінні печі і тоді побачите де буде смачніше,купіть норм. продукти італійські,дійсно,а не напів фабрикати і тоді зрозумієте у чому різниця!!!
Анічка до Лучанка Показати IP 22 Листопада 2011 18:27
Завжди хотіла поспілкуватися зі справжньою італійкою!
анонім до Лучанка Показати IP 23 Листопада 2011 23:09
якщо зробити на італійських продуктах то у вас грошей нехватить!
Мойша до Шльома Показати IP 22 Листопада 2011 16:41
Якщо Філічита ресторан- то ти єей.
Волк Показати IP 22 Листопада 2011 16:23
Чего вы все раскричались! СЭС отчёт пишет, потому что их скоро вообще ликвидируют.Напали на этого Бровина! Ему и так хорошо, а вы ещё и рекламой помогаете. Если бы СЭС написала замечания про любое другое заведение где мы все кушаем, пьём, банкетуем, женимся, было бы совсем не весело.
Лучанка до Волк Показати IP 22 Листопада 2011 17:45
...Рекламою то точно,що допомогли..., дійсно якби не ця інфа то всі б тому Ревізору і повірили...=) СЕС-треба щось робити, так, їм треба щось шукати,але це добре, що вони працюють,а не підкупляються пану нашому місцевому!!! Хай пишуть,щоб всі знали,що до чого,ЩОБ ЦІНИ АДЕКВАТНІ РОБИЛИ НЕ ЗА РЕКЛАМУ,А ЗА ДІЙСНО ЯКІСТЬ!!!
Олеся Показати IP 22 Листопада 2011 16:28
Передача Ревізор просто необхідна нашим місцевим рестораторам для того, щоб побачивши чужі помилки вони змогли не допустити аналогічних у своїх ресторанах. Збудувати ресторан та відкрити його-наука не велика. Питання лише в грошах. А знати ресторанну справу це вже складніше.А, якщо,в нашому місті в більшості випадках ресторани відкривають люди,які і поняття зеленого не знають, що таке сервіс, якість, гостинність. Як результат лучани стають постійними клієнтами брудних та загаджених барів та ресторанів. А нормальні заклади такі, як піцерія Фелічіта називають, так як назвала пані Зіна. Зіна, будьте ласкаві, підкажіть в якому з ресторанів міста Луцька ви почуваєте себе комфортно та можете впевнено сказати, що страви там готуються дійсно з якісних продуктів та в належних санітарних умовах.
ХХХ Показати IP 22 Листопада 2011 16:28
Феличита - просто зажралась
Смак Показати IP 22 Листопада 2011 16:31
Гастрономічні пристрасті у Всіх оглядачів різні , ось деякі, так і будуть ласувати мясом з морозивом в "найкращих закладах Гранд-персони"з відзнакою "сумнівного Ревізора", а інші зроблять відповідні висновки. Всім приємного апетиту!!!!
Олександра Показати IP 22 Листопада 2011 16:35
А що пан гість робив на карнізі?Признайтесь одразу, що Вам там дорого і не комфортно відпочиватию Думаю ви постійний клієнт, наприклад, Кварталу чи Майдану. Там ви себе відчуваєте справжеім паном а Карамелька вам просто сниться.
Анічка до Олександра Показати IP 22 Листопада 2011 18:30
100%
Ольга Показати IP 22 Листопада 2011 16:37
До Шльома. а до чого тут гої? Вас хтось з них образив?
Смак Показати IP 22 Листопада 2011 16:47
"Анічка", а Ви часом не відповідальна за "товарне сусідство" в закладі який так захищаєте.
Анічка до Смак Показати IP 22 Листопада 2011 18:53
:))
Споживач Показати IP 22 Листопада 2011 16:51
І чому тут стільки коментарів пр "жабу", ми ж про "м'ясо і морозиво, плавлений сир з терміном придатності що закінчився, продукти харчування без відповідних документів"?
САІТАРНИЙ ЛІКАР Показати IP 22 Листопада 2011 17:02
Ви лише подумайте - виробничий і прибиральний інвентар зберігався разом! Це значить що ложки і виделки лежали у відрі для миття підлоги! Які після цього коментарі про жабу?
пп Показати IP 22 Листопада 2011 17:05
Каждому Бровину - по Хлестакову!!!
ТУЦ Показати IP 22 Листопада 2011 17:29
Еще два комента и статья в ТОП 5!!! хорошую рекламу делаем :) Больше в Луцку нет важнее новостей, чем о пицерии )))))))))
от так Показати IP 22 Листопада 2011 17:39
Закінчився робочий день у Грандперсоні і закінчились улесливі коментарі
Просто Я Показати IP 22 Листопада 2011 18:04
Шановні! Ну справді - що за шум ви підняли? В Берестечку закрили баню! 2000 людей не мають де помитись! І жодного комента!Де СЕС???!!! А про коментарі - ну не ображайте всіх! Мені, як пересічному громадянину, що висловив свою думку - прикро. І взагалі - не підемо у Фелічіту! Підемо До Михайла! Там нічого не миють, але морозиво тримають окремо від мяса. Гарного всім вечора!
Зоряна Показати IP 22 Листопада 2011 18:13
весело тут.Так всі про Фелічіту наговорились,що зовсім забули про Салют, Там Там та інші заклади,де ми точно частіше буваєм,ніж в піцерії.СЕС зробила звіт, а люди - трагедію.У народі кажуть:"Не робіть з мухи слона".
Анічка до Зоряна Показати IP 22 Листопада 2011 19:03
+100%
Оля Показати IP 22 Листопада 2011 18:17
А в супермаркетах справді теж не все добре. В усіх брудно, неохайно викладений товар. В Сільпо попросила зважити охолоджену рибу. Вибрана мною риба у продавця випала з рук. Замість того, щоб запропонувати мені вибрати іншу рибину, а ту, що впала , відкласти в сторону, продавець приспокійно підняла мою рибку, помила її у умивальнику, зважила її і простягла мені у руки пакет. Я відмовилась, і попросила запакувати мені іншу рибину. Ніхто не займається з таким персоналом і не навчає, як потрібно поступати в таких випадках. Як вам така історія? Ніхто не хоче відповідати за якість пакетів, які нам , споживачам, кладуть в молочних відділах, нікому і діла немає коли молоко вискакує з такого пакету, падає на підлогу і виливається вам на взуття. Хто з нас скаржиться в таких випадках адміністраторам супермакету? ОДИНИЦІ!
Олеся Показати IP 22 Листопада 2011 18:23
А хто з батьків діточох, що ходять у дитячий садочок чи в школу останній раз був на кухні чи в їдальні. Як ви намагались дізнатись, що там чисто та безпечно?
Ольга Показати IP 22 Листопада 2011 18:28
У Луцьку є новина! Скоро буде концерт Тамари Гвердцителі.
Василь Показати IP 22 Листопада 2011 18:32
Цілком згідна з Зоряною.
Анічка до Василь Показати IP 22 Листопада 2011 18:49
Що я можу Вам сказати!?Давайте будемо чесними!!! Ви ж не за м'ясо переживаєте, а просто людей брудом обливаєте!
Лучанка Показати IP 22 Листопада 2011 18:38
СЕС потрібно краще працювати та лад наводити в барах та ресторанах.
відвідувач до волка та просто я Показати IP 22 Листопада 2011 18:51
правильно -краще з волоссям та брудними руками зате м'ясо і морозиво в різних холодильниках!
я Показати IP 22 Листопада 2011 19:03
Анічка я і моя родина дуже часто харчується в закладах громадського харчування, і Вашу піцерію відвідували, саме тому прикро чути про Ваш прекрасний сервіс та смачну їжу.
Розумниця Показати IP 22 Листопада 2011 19:08
"Соціальний проект"Ревізор" з Фреймут стартував гірше за середні показники "Нового каналу", ось саме тому "ревізор в спідниці" подалась на переферію за "лохами", вкладені гроші якимось чином треба відбивати. І відбила... Хі-хі
Олеся Показати IP 22 Листопада 2011 19:41
Кожен справді вибирає заклад, який йому підходить. Хтось ходить на гарне обслуговування, хтось на доступні ціни, комусь близько до офісу чи недалеко від дому. Вибір завжди залишається за нами. Ніхто нікому не нав"язується і за руку на вулиці не ловить. Є ресторани де дозволяють принести з собою на бенкет випивку, ковбаску, торт та фрукти. Це дозволяє заощадити кошти. А хтось не хоче перейматись і бігати по магазинам та купувати все і тому просто все замовляє в барі чи в ресторані, а потім оплачує рахунок. Усе залежить від коштів, які ми можемо витратити на ресторан. Ось і уся вам правда. Немає ідеальної чистоти ніде, навіть в наших домівках. Не всі навіть руки миють перед тим, як сісти за стіл в ресторані ( власні спостереження). хочете переконатись, що не вигадую: поспостерігайте при нагоді і вам стане все ясно)))))
Олеся Показати IP 22 Листопада 2011 19:47
Тобто ми Лучани тепер повинні себе називати Лохами? Щось ви Розумнице ззамудрили та нафантазували забагато в своїй голові. Багато розуму не потрібно для таких коментарів, а потрібні якісь докази та перевірена інформація.
Розумниця до Олеся Показати IP 22 Листопада 2011 20:07
Перевірена інформація , Олеся, наведена вище, а коментарі - це наші думки та припущення які ми можемо вільно викладати. Мове йдеться не про Лучан , а про тих людей які платять за сумнівну рекламу. А рейтинг програми "Ревізор" зможете самі побачити в неті.
Лучанка Показати IP 22 Листопада 2011 19:48
У Філічіті інтернет відключили... Ха-ха. Можна буде почути адекватну думку...
Гість з Рівного до Лучанка Показати IP 22 Листопада 2011 20:25
Правильно - Фелічіта!
Лучанка Показати IP 22 Листопада 2011 19:54
А який ще заклад громадського харчування отримав "славнозвісного"ревізора", окрім Гранд-персони Бровіна? Невже лучанам немає можливості отримати якісний сервіс не в Бровіна?
Іван Показати IP 22 Листопада 2011 20:14
І Інтернет в Фелічіті працює цілодобово, і вже казали що Бровін кухню пекельн купив, тепер ревізора купив і тому подібне. Хоча в цих ресторанах, кафе, магазинах, спортзалах, готелях, перукарнях працює досить багато людей. ГРАНД персону знають і люблять вже давно не тільки в Луцьку. Ідять дякують та радять друзям. Тому ці всі коментарі це просто позор для лучан, та образа для хлопців і дівчат які працюють для всіх нас.
небайдужа Показати IP 23 Листопада 2011 00:24
людей порвала )ледь дочитала до кінця...
mr_X_ Показати IP 23 Листопада 2011 00:32
Шановні, якщо ви не маєте фінансової можливості відвідувати заклади GP, то це не означає, що там низький рівень санітарної гігієни, погана їжа і завишені ціни.
Max Freeman Показати IP 23 Листопада 2011 03:21
Аплодирую стоя....БРАВИССИМО, господа... :) Тот факт, что в "Феличите" мороженное лежало рядом с мясом, вызвал всеобщую панику и шок у половины комментаторов. А вот то, что в "Тростянецких колбасках" продавали мясо без сопроводительных документов - это никому особо и не интересно...где логика? :)
шок Показати IP 23 Листопада 2011 03:55
в луцке больше проблем нет?никто не об...ся?нет!!значит всё норм с пиццерией
віктор Показати IP 23 Листопада 2011 08:49
люди бровін занадто скупий щоб витрачати гроші на ревізора
ОР Показати IP 23 Листопада 2011 09:30
В "Соло піца" піца круче Фелічіти...))
Лучанка Показати IP 23 Листопада 2011 09:53
Адекватної думки навіть від політичних діячів наших не почуєш. Яку можна почути адекватну думку, якщо більшість з нас з навіть в вищ.навч.закладах вчились за допомогою хабарів і екзамени здавали успішно, якщо староста вирішив питання за допомогою грошей. Краще б Ревізор завітав у Оболонь чи Майдан, цікаво було б подивитись на Любе, Корону Вітовта, Княжий двір, Челентано, Наш Кондитер, Севен, Буфет.
Лучанка до Лучанка Показати IP 23 Листопада 2011 11:26
Для поч. про Челентано вже було тут написано! Та й Челентано себе не позиціонує, як Фелічита!!! Там по зовнішніх даних ще далеко і далеко,хоча як на мене, колишній інтре"єр в закладах Фелічити був НАБАГАТО КРАЩИМ НІЖ ЗАРАЗ, це не пляше аж ніяк у піццерію те що придумав власник собі..., а по-друге, достатньо придумувати про те,що хтось може чи не може піти в ці заклади, давайте краще поговоримо про Корону Вітовта!!! Ось туди дійсно не кожен з нас може піти, а заклади Бровіна-це переферія, це не найвищої якості заклади,це не ресторани, хоча позиціонувати вони так себе хочуть!!! По-третє, брудом ніхто власника тут на мою думку не намагався навіть облити, просто треба відповідати своїм вимогам, а не самі собі лестиливі комменти писати,бо більше не буде с-ки відвідувачів, а чаєвих то поменшає=), по-четверте, тут про Майдан пишуть, Кораблик..., так там і іціни не такі як в Фелічиті, правельно!А що таке Ревізор? Те що там імпозантна ведуча,то вже всі це побачили,всі проситали про те як вона з чоловіком розводилася, все,попіарилася дама,що ще?!По-п"яте, треба міру знати і не робіть дарма реклами і не плутайте "РЕСТОРАЦІЇ"%) з супермаркетами-зовсім різне, зовсім, при чому тут Там Там, Сільпо, Салют,Наш Край?! Праведне з грішним намішали!!! ДОСТАТНЬО!!
Рапунцель до Лучанка Показати IP 23 Листопада 2011 15:43
А коментарів ліпимо найбільше, і дуже вже слідкуємо за життям Бровіна та його команди!Але знову пишемо: ((Лучанка-Микитці. Особисто мені взагалі не цікаво, як виглядатимуть ті чи інші. Я і моя сім"я харчуємось вдома))!!!!!!
Квіточка до Рапунцель Показати IP 23 Листопада 2011 16:52
+5
Наталка Показати IP 23 Листопада 2011 09:58
Люди, а кому відома така інформація, що половина хлопців, які працюють кальянщиками в багатьох закладах м.Луцька працюють без санітарних книжок. Туберкульоз ще ніхто не відміняв.
БЕЗ ГМО ! до Наталка Показати IP 23 Листопада 2011 10:28
ОГО !!!!! цікаво а мега крута СЕС це читає.....
Микитка - Лучанці Показати IP 23 Листопада 2011 10:10
Вам цікаво подивитись як виглядатимуть інші? Все прогнозовано - Бровін заплатив, тому інших принизять. І уся дискусія в коментарах викликана продажністю нашого життя. Тотальна корупція. Людям це остогидло. Все купується і продається. Викликали з Києва ревізора, забашляли , а санстанції Бровін не заплатив - "бо це не його рівень"
Наталка Показати IP 23 Листопада 2011 10:37
Я ще більше можу розказати. Калян разом з усіма колбами, трубками і т.д. можна взяти крадькома додому і покурити його з друзями, а на наступний день повернути назад на роботу. Усім доброго здоров"я!
Лучанин Показати IP 23 Листопада 2011 10:38
Лучанка, а до чого тут хабарі у вищих навчальних закладах?
прихильниця Показати IP 23 Листопада 2011 12:54
Ммясо і мясні півфабрикати це дві різні речі
Лучанка Показати IP 23 Листопада 2011 13:47
Лучанка-Микитці. Особисто мені взагалі не цікаво, як виглядатимуть ті чи інші. Я і моя сім"я харчуємось вдома. Мене більше цікавлять справи в дитячому садочку, куди ходять мої діти. А людям багато чого вже остогидло. Але ми самі винні, що так є. Ми не знаємо законів, які нас захищають як споживачів. Тому і не знаємо, як себе відстояти в ресторані, супермаркеті чи по телефону, коли спілкуєтесь зі звичайним диспетчером в ЖЕКу.
Микитка Показати IP 23 Листопада 2011 14:59
Те що історія з Ревізором - заказуха Бровіна, підтверджується відгуком на сайті Грандперсона .Ще ніхто нічого не знає, а якийсь Микола вже вітає з номінацією. http://grandpersona.com.ua/ua/comments.html?page=11 ...а тут прокол з санстанцією...
журналіст Показати IP 23 Листопада 2011 15:04
Є правала зберігання продуктів. Їх ніхто не відміняв і даремно не придумував. В 80-х роках у Львові трапився такий випадок або трагедія. В несправній холодильній шафі однієї з точок громадського харчування на верхній полиці лежало в поганій упаковці несвіже сире мясо, з якого капала рідина з кровю на нижню полицю, де лежали тістечка. Наслідок: від тістечок отруїлись важкою формою ботулізму і померли 3 дітей і 2 дорослих. Про тих, хто скільки валявся в лікарні, мова не йде. Бомбажні мясні і овочеві консерви, несвіже мясо, риба і яйця (особливо - водоплавної птиці) - це важкі наслідки! Про це повинен знати не тільки санітарний лікар, а кожна людина, яка хоче жити.
Правдиво Показати IP 23 Листопада 2011 15:40
Ну лежали ті напівфабрикати біля морозива, і шо! Вам скажуть що Янукович навчився говорити , і ви також повірите?Я не бачив що там у них (у Фелічіті), но в маркетах бачу щодня! Да, краще піти до вищевказаних супермаркетів і купити там зіпсовану рибу, сир, фарш, або ще краще одразу на місці все це продегустувати, тільки у готовому вигляді! Аля Там Там, Салют! Що ніхто не розуміє, для чого відкриваються кафешки при супермаркетах??? В ресторани ми ходимо рідко, а продукти купляємо щодня! Лучанка, я впевнений що ви працюєте в закладі, який запарафінив навіть той самий " Ревізор"! Хтось каже, що ця програма підкупна, а хтось їй вірить! Так давайте будемо думати розумно!Дякую за увагу!
бровен Показати IP 23 Листопада 2011 16:32
Ну нас...ли вам у вазочку ж морозивом и шо тут страшного ?
Миша до бровен Показати IP 23 Листопада 2011 17:10
Бровин наверное читает и балдеет от такого колличества коментариев. Тащится от такого сверхвнимания. Статейка то ..., а внимания аж зашкаливает.
Юрій Показати IP 23 Листопада 2011 19:36
Не знаю за що ви шановні брудом поливаєте чи не єдину мережу в Луцьку , яка дійсно відповідає якомусь рівню і куди можна на обід запросити людей , що приїжджають до нас в місто по справах або погостювати. У мене не раз працювали італійці на монтажі обладнання , всі різні (роботяги ,інжерери) і наша ( зауважу ще раз НАША) піцерія їм дуже до вподоби, Один з них якось сказав: Як вдома !!! Панове чи це не оцінка ?! І Бровіна він не знає ! А ЖАБУ в собі треба задушити , або принаймі тримати в руках.А Фреймут "жарила" заклади власників і не з такими ще можливостями ( фінанси + адмін) , такщо робіть висновки волиняки !!!
ліберал2 Показати IP 23 Листопада 2011 20:50
І чому ця новина так усіх зацікавила..? Залишилось в кафе трохи морозива після сезону, вкинули в один морозильник з м"ясом, ну і що..? Якщо товар фасований біде великої не буде. От те що товар прострочений, це правда.. в супермаркетах "живе" пиво взагалі краще не купувати..
Вредный Показати IP 23 Листопада 2011 22:00
Посмотрев передачу Ревизор, сомневаюсь, что Бровин, что то купил или заплатил. Если Фреймут оставила награду, значит они заслужили! Карамель, Феличита - молодцы, никого не слушайте и работайте еще лучше, всем врагам назло! Современные люди к вам ходили и будут ходить, с друзьями, с гостями и просто так для хорошего настроения.
znggyelz Показати IP 1 Грудня 2013 08:35
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus