USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У пошуках мами – зі Здолбунова до Луцька пішки

2 Червня 2011 14:27
Неповнолітній волинянин Олексій, який живе у будинку сімейного типу у Здолбунові на Рівненщині, щоб знайти маму, зважився на піший похід до Луцька.
Однак здолати сотні кілометрів 12-річному хлопчикові завадили незнайомі перехожі, завдяки яким з Олексієм нічого не трапилося. Про це повідомила помічник начальника Рівненського РВ УМВС по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Олеся Шевченко, – пише OGO.ua.
Олексій був забезпечений усім необхідним, але дуже сумував за мамою, яку за рішенням суду позбавили батьківських прав.
22 травня цього року він вирішив піти до неї аж до самого Луцька, де, за словами хлопчика, та проживала.
Коли дорослі спохватились і почали шукати малого, той був далеко від їхнього будинку. Довелося телефонувати до міліції.
Наступного дня увесь особовий склад Рівненського РВ був піднятий по тривозі.
«Ми організували пошук маленького мандрівника, зателефонували в місцеві лікарні, школи, та до сільських голів району, щоб отримати інформацію про хлопчика», – коментує начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей Рівненського РВ УМВС Іван Рябоха.
Невдовзі зателефонувала жителька села Бронники Рівненського району, яка повідомила, що зниклий знаходиться у неї в родині.
«Ми зрозуміли, що це наш Олексій, – каже Рябоха. – Як виявилося пізніше, сім’я з села Бронники працювала до пізнього вечора на городі і, повертаючись додому, біля автобусної зупинки побачила незнайомого хлопчика».
Люди зрозуміли, що Олексій втік з будинку сімейного типу та хоче знайти свою маму. Подружжя взяли до себе хлопчика, нагодували, обігріли та заспокоїли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оксана Показати IP 2 Червня 2011 16:51
"спохватились" - це ж бо якою мовою? Невже українською?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus