USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У п’ятьох районах Волині відкрито нові пункти техогляду ДАІ

5 Листопада 2009 12:55
У райцентрах Локачі, Іваничі, Стара Вижівка, Любомль та Рожище створені нові діагностичні пункти для технічного огляду автотранспорту. Відтепер тамтешнім автолюбителям не потрібно їздити на техогляди до інших районів. Про це 5 листопада інформує репортер «Волинських новин».
Досі в цих районах не було діагностичних центрів. І водіям доводилося проходити техогляди в сусідніх райцентрах або в Луцьку. Нині ж вони отримуватимуть акти про техогляди на місцях. У понеділок, 2 листопада, офіційно відкрито діагностичні центри в Іваничівському, Старовижівському та Любешівському районах. Наступного понеділка подібні станції розпочнуть роботу в Рожищі та Любомлі.
«Автоінспекція відкрила додаткові центри для зручності автолюбителів, щоб люди зекономили час і пальне, не стояли в чергах. А головне – вартість діагностики у нових центрах коштує всього 45 гривень, коли в інших техцентрах області –  150 гривень», - каже заступник начальника обласного управління ДАІ Григорій Мірошниченко.
Автоінспекція навмисне знизила вартість техогляду в щойно відкритих центрів, щоб привабити водіїв до нового місця. Однак інспектори попереджають: знижка дійсна лише для мешканців цих районів. Тобто, автолюбителям із Луцька заборонено проходити діагностику, скажімо, в новому центрі Рожища, де послуга коштує не 150, а лише 45 гривень. Лучанин мусить перевіряти авто у себе в місті.
«15 грудня збігає термін техогляду всіх легкових автомобілів та вантажівок, вантажопідйомністю до 3,5 тонни, які мають непарну останню цифру року випуску. Лише в районах, де немає діагностичних центрів, для водіїв діє відстрочка – до 1 липня 2010 року», - зазначає заступник начальника відділу автотехнічної інспекції обласного ДАІ Юрій Онищук. Нині подібних центрів діагностики немає лише в Шацьку, Турійську та Ківерцях. Тамтешні автолюбителі мусять проходити техогляд в інших районах.
Державтоінспекція нагадує: хто не встигне пройти технічний огляд – того оштрафують на 340-425 гривень і відберуть попередній талон про проходження техогляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
fhy Показати IP 5 Листопада 2009 20:06
Нарешті ДАІ подумали про шоферів. А то тільки гроші клянчать у чесних воділ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus