USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У райцентрах Волині до кінця літа запрацюють магазини української книги

9 Липня 2008 20:36
Відкриття спеціалізованих точок продажу україномовної літератури проводитиметься у всіх районах Волині. Про це розповів голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк 9 липня у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки, – інформує репортер «Волинських Новин». 
За словами губернатора Волині,  відкриття спецмагазинів сприятиме поширенню  українського слова на території всієї області. Як наголосив пан Романюк, завдання щодо відкриття в кожному районному центрі краю спеціалізованих точок продажу уже успішно втілюється в реальність. Обов’язком ж влади є постійне сприяння розвитку таких тенденцій. 
Процес створення спеціалізованих магазинів української книги планується завершити до кінця літа, – додав голова облдержадміністрації. Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus