USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Рожищах освятили будівництво райцентру зайнятості

20 Жовтня 2008 10:19
У місті Рожище Волинської області 16 жовтня 2008 відбулося освячення початку будівництва приміщення Рожищенського районного центру зайнятості. Про це 20 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує  сайт Волинського регіонального центру зайнятості, захід відбувся за участю директора обласного центру зайнятості Раїси Кучмук, генпідрядника-директора Волинської фінансово-будівельної компанії «Траст-Інвест-Буд» Станіслава Солов’я, представників обласної і районної служби зайнятості, будівельних організацій.
Освячення будівництва, що розмістилось на вулиці Кондратюка, здійснив настоятель храму Свято-Михайлівського, благочинний Рожищенського району отець Петро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2008 13:53
Новий "откат" для пані Кучмук.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus