USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Рожищах представили тематичний вечір «Невиплакані сльози України»

31 Жовтня 2008 17:11
На базі клубу села Крижівка Рожищенського району відбулося практичне заняття директорів районних будинків культури, міських будинків культури та РНД «Просвіта» Волинської області, – повідомляють 31 жовтня «Волинські Новини».
Як інформує сайт Рожищенської РДА, цей клубний заклад за підсумками роботи у поточному році зайняв ІІІ місце у Всеукраїнському огляді-конкурсі сільських клубних закладів Волинської області.
Присутнім було представлено тематичний вечір «Невиплакані сльози України» присвячений 70-річчю голодомору в Україні, а також виставку «Злочин супроти людяності» представлену Волинським краєзнавчим музеєм.
Своїми спогадами про ті трагічні сторінки історії нашої держави поділилася очевидиця Столярчук Марія Іванівна. Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Мосійчук та начальник відділу культури і туризму Юлія Савочкіна розповіли присутнім про роботу культосвітніх закладів району та перспективи розвитку галузі у 2009 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus