USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Рожищі фестивалитимуть на «мальованці»

27 Червня 2013 11:16
Шостий фестиваль зеленого туризму під назвою «Рожищенська мальованка» відбудеться у Дубищі 28-29 червня.

Про це повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Цьогоріч вже вшосте в Дубищі Рожищенського району на території комплексу відпочинку «Мальованка» зберуться поціновувачі зеленого туризму на фестивалі «Рожищенська мальованка».

В п’ятницю о 13 годині відбудеться прес-конференцію, де організатори фестивалю розповідатимуть про розвиток зеленого туризму та популяризацію народного мистецтва, після чого відбудеться офіційне відкриття «Рожищенської мальованки».

О 15:30 відбудеться конкурс «Коса Мальованки».
Гостям фестивалю свій сюрприз підготували й артисти Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. О 17 годині вони зіграють виставу «Жила була сироїжка».
Завершиться перший день фестивалю гала-концертом «Мальований цвіт» та фаєр-шоу від Луцького театру вогню «Sunrise».

Не менше позитивних емоцій отримають гості «Мальованки» й наступного дня. З 13 год на території комплексу розпочне діяти виставка-ярмарок робіт місцевих майстрів народного мистецтва. Виступатимуть фольклорні колективи області, відбудуться спортивні змагання, конкурси та забави, як для дітей, так і для дорослих.

З 18 години на сцені фестивалю виступатимуть колективи Волинського академічного народного хору, гостей з Польщі «Але бабусі Плюс», вокально-інструментального гурту з Білорусі та Луцька «ФлайzZzа».

Цьогорічний «Фестивальний сюрприз» від організаторів – виступ відомого українського гурту «Дзідзьо».

Їх на сцені гості побачать о 21 годині. А завершиться дійство святковим феєрверком та «Дубищенськими етновечорницями» від гурту «Luchesk Band».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 27 Червня 2013 11:55
Ото Маслов знову собі з Тарсом відгребуть-відібють бабла... Куди дивляться хлопці в погонах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus