USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Рожищі відкрили новий центр зайнятості. ФОТО

1 Листопада 2009 14:23
На будівництво нового приміщення Рожищенського центру зайнятості було витрачено близько 7 мільйонів гривень. Про це 1 листопада інформує репортер «Волинських новин».



Упродовж багатьох років центр зайнятості міста Рожище працював у орендованому приміщенні дитячого садка площею 305 квадратних метрів, де крім нього, функціонували обласний притулок для неповнолітніх та районне відділення Пенсійного Фонду.

Рішення про будівництво нового приміщення центру було прийняте у 2006 році. Будівельно-монтажні роботи, генеральним підрядником яких стала Волинська фінансово-будівельна компанія «Траст-Інвест-Буд», розпочались минулого року.



Загальна площа новозбудованого центру становить понад 500 квадратних метрів. «Ми будували це приміщення так, щоб коли наступного разу ми їхатимемо повз нього, у нас не тицяли незадоволено пальцями», - зазначив головний підрядник будівництва Станіслав Соловей.

За словами директора обласного центру зайнятості Раїси Кучмук, на будівництво Рожищенського центру, разом з благоустроєм, було витрачено близько 7 мільйонів гривень Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.



Зараз у центрі вже працюють 12 службовців. Робота переважно автоматизована. Працюють сучасні термінали, тач-скріни, у вільному користуванні перебуває комп’ютер з доступом до інтернету. Біля входу розміщені фото-вакансії та фото-резюме.

«У свій час я дуже негативно ставився до служб зайнятості», - зауважив директор підприємства «Хадеа Стіл Компанія» Володимир Безверхий. «Проте нині всі 214 чоловік, які працювали і працюють на моєму підприємстві, пройшли через Центр зайнятості», - додав він.

Як зазначила директор Рожищенського районного центру зайнятості Лариса Вишневська, у центрі є можливість проводити ярмарки вакансій. «Сьогодні у день до нас може звернутись до 150 чоловік. Розміщення новозбудованого приміщення настільки зручне, що послугами центру можуть користуватись і мешканці сусідніх районів – Ковельського, Ківерцівського, Маневицького та Локачинського», - пояснила вона.



У планах – побудова нового приміщення у Шацьку, Володимирі-Волинському та Іваничах. За словами директора Раїси Кучмук, кошти на будівництво Шацького центру уже виділені.

«Щодо інших районів, то поки що можемо бачити одні проблеми – приміщенню, у якому працює Володимир-Волинський центр, уже 120 років, а Іваничівський розмістився просто у житловому будинку», - зазначила Раїса Кучмук.

Нові центри зайнятості уже зведені у Старій Вижві, Любешові та Камені-Каширському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus