USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У розколі волинських регіоналів винен Київ

4 Липня 2008 14:17
Заступник голови обласного відділення Партії регіонів Віктор Ковальчук вважає, що одна з причин розколу волинських регіоналів – у Центральному апараті. Про це він розповів 4 липня у коментарі репортер «Волинських Новин».
 
Віктор Ковальчук зазначив, що судового процесу стосовно боротьби за посаду голови обласного осередку не буде. Натомість він зауважив, що наразі контрольна комісія з Києва зібрала усі потрібні матеріали та вивчає ситуацію.
 
Однією з причин, що призвели до розколу волинських регіоналів, заступник голови обласного відділення партії вважає Центральний апарат. За його словами, усі відсотки ПР на Волині так само важко даються, як, скажімо, БЮТ на Донеччині. Київ повинен на це зважати та цінувати. Також Віктор Ковальчук розповів, що партія обмежена у коштах та штатах і це також є провиною Центру.
 
Довідково:
 
На попередній звітно-виборній конференції ПР головою волинського осередку більшістю голосів було обрано Олександра Башкаленка. З різницею у кілька голосів «пролетів» Анатолій Горбатюк. Це призвело до розколу партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus