USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У селі Озерне Ковелького району освятили хрести на бані церкви

16 Жовтня 2008 10:52
Днями ковельський районний декан протоієрей Іван Бонис, інші священнослужителі з благословення єпископа Луцького і Волинського Михаїла освятили три хрести на бані церкви Апостола Йоана Богослова в селі Озерне (настоятель – протоієрей Дмитро Андрухів), – повідомляють 16 жовтня «Волинські Новини».
За інформацією httpпрес-служби Волинської єпархії УПЦ КП, це село невелике – не більше 70 дворів – досі не мало свого храму, та щоб не ходити до сусіднього Поворська, озеряни звели свій храм і вже накривають його. Сподіваються наступного року молитися у своїй святині, тож освячення хрестів на часі.
На цю нагоду зібралося десятків з чотири селян. У проповіді отець Іван зупинився на ролі хрестів у нашій вірі: на Голгофі, у катакомбах, на маківках сучасних храмів. «Це наш головний символ, ознака нашого спасіння, що тепер сяятиме не лише в душах односельців, а й на головній споруді вашого села», – сказав душпастир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus