USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У селі під Луцьком 4 освітні заклади відмовилися від газу

24 Листопада 2013 19:00
Чотири освітніх заклади села Маяки Луцького району: загальноосвітня школа, ліцей, дитсадок та музична школа – цієї зими зможуть відчутно зекономити на оплаті за енергоносії. Про це повідомляє Волинська ОДТРК.

Тепло сюди постачає нова твердопаливна котельня, яку встановили взамін застарілої газової, – інформує прес-служба облдержадміністрації. На щомісячних платежах можна буде заощадити близько 10 відсотків коштів. А за п’ять років економія, за розрахунками фахівців, сягне 2,5 мільйона гривень.
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук оглянув нову котельню і зауважив, що це є правильний приклад співпраці бюджетної сфери та бізнесу. Перші можуть зекономити КОШТИ, ДРУГІ – ЇХ ЗАРОБИТИ.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЕКОНОМІЯ ПО-КОВЕЛЬСЬКИ: ГАЗ МІНЯЄМО НА ДРОВА. ВІДЕО

На Волині в освітній галузі вже працює чимало таких котелень, наприклад, у Ковелі. І всі вже зрозуміли, що це дешевше, вигідніше. Під час встановлення
котельні у Маяках також перевірили тепломережі. Роботу об’єкта забезпечує шість працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 24 Листопада 2013 19:30
Скоро в печери повернуться.
Сергій Осійчук Показати IP 24 Листопада 2013 20:18
Супер! Молодці! правда котли ці твердопаливні лобіює Клімчук ("напевне" в долі). спільне укр-литовське виробництво.
Маня Показати IP 24 Листопада 2013 23:13
100 % дідо правий.Назад у печери...
Оля Показати IP 25 Листопада 2013 11:19
Скоро ми будемо сміятися на кутні зуби, коли піднімуть ціни на газ і комунпослгуги в Луцьку будуть коштувати 2 тисячі.Будемо буржуйки робити і грітся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus